Skip to main content
Onze klanten op reis

Op rondreis door Noorwegen met Bart en Janna

Bart en Janna wilde een rondreis door Noorwegen maken en wisten zelf niet waar te beginnen, “het land is zo groot en wat mogen we zeker niet missen?”.

Never Stop Travelling werkt met de Rond-Reis-Planner een rondreis met hun wensen uit en zo zette Jolanda een volledige “reis op maat” uit voor het jonge koppel.

“We wisten niet goed wat we allemaal moesten verwachten” echter we hebben twee weken door een zeer afwisselend land gereden met sneeuw tot aan de zon en 22 graden.

Wat een prachtige natuur en dan plotseling duikt er weer een leuk stadje of plaatsje op. Schitterende watervallen en vergezichten! Elke dag heel erg verrassend en de hele dag door genieten van prachtige natuur.

Super leuk en fijn was het dat er leuke activiteiten bijgeboekt waren, anders kom je daar echt niet aan toe en dat is toch echt een mooie aanvulling en beleving.

De segway-tour was echt grandioos maar ook het Mountainbiken met gids, wat overigens nog best wel pittig was, was heel erg gaaf!

Oslo is echt een leuke stad, voor ons waren de drie dagen daar zeker voldoende. Het fietsen door deze stad was een goede tip van Never Stop Travelling, erg leuk.

Natuurlijk mag je die Preikestolen, Kjerag en de Geiranger fjord niet missen maar voor dit soort zeer bijzondere plekjes hebben we wel echt de expertise van Never Stop Travelling nodig gehad.

Qua accommodaties hebben we het goed gehad, soms wat luxe, dan weer wat eenvoudiger. Een goede combi en heeft natuurlijk ook alles te maken met wat er mogelijk is in soms kleine plaatsjes en met het budget.

Wij hebben elke minuut van de dag genoten van onze geweldige afwisselende, gave en bijzondere rondreis door Noorwegen met heel veel mooie natuurwonderen.
Een aanrader van iedereen die van natuur houdt.

Never Stop Travelling

Alles was goed en uitgebreid geregeld. De reis voldeed aan al onze wensen en we zijn continu op de hoogte gehouden.

Voor ons een betrouwbare reisspecialist, die zelfs nog “heerlijk zakgeld meegeeft voor onderweg”.

Wij gaan zeker vaker op reis. Onze eerste reis samen is heel goed bevallen.

Leave a Reply