Skip to main content
Nieuws

De wereld gaat weer open!

Goed nieuws! De afgelopen dagen zijn de kleurcodes van over de 70 landen van rood en oranje naar naar geel en groen gegaan, en dit zal de komende dagen alleen nog maar oplopen. De reisbranche gaat weer beetje bij beetje open. Dit betekent dat we weer meer landen (ook buiten Europa) mogen inreizen en we niet meer zo beperkt worden door het coronavirus. Voor veel reizigers betekent het ook dat ze weer met een geruster hart op reis kunnen. Daar helpen wij graag bij!

Van rood en oranje naar geel en groen

Waar de kleurcodes van verschillende landen de afgelopen twee jaar vooral op rood en oranje stonden, gaan veel landen nu over naar geel en groen. Maar hoe zit het dan? Houd er rekening mee dat de kleurcodes die we nu vinden over het desbetreffende land, iets zegt over hoe Nederland over dat land denkt. Wanneer een land een gele of groene kleurcode heeft, wil dat niet zeggen dat er geen corona regels meer zijn. Kleurcodes zeggen namelijk niks over de inreisvoorwaarden. De kleurcode die we nu zien, geeft iets aan over het aantal coronabesmettingen en/of de veiligheidssituatie in een land. Twijfel je of een land veilig in te reizen is? Vraag het ons!

Populaire reisbestemmingen

Nu de wereld weer meer opengaat, ontstaan er leuke mogelijkheden om op reis te gaan. Natuurlijk kunnen wij het niet laten om onze tips met jou te delen. Hieronder een aantal leuke voorbeelden van landen die na lange tijd weer naar geel zijn gegaan en je absoluut niet mag vergeten!

Zuidelijke landen in Afrika

  • Zuid-Afrika
  • Botswana
  • Zimbabwe

Zuid-Amerika

  • Peru
  • Suriname
  • Argentinië

Azië

  • Nepal
  • Thailand
  • Indonesië

Coronadekking

Wil jij zorgeloos en goed verzekerd op reis? Dan helpen wij je graag. Er komen steeds meer reismogelijkheden vrij, waardoor steeds meer mensen weer op reis gaan. Het is daarom van belang om goed verzekerd op reis te gaan. Never Stop Travelling kijkt altijd samen met je mee of je voldoende verzekerd bent. Het is ook mogelijk om via ons een goede verzekering af te sluiten. Daarnaast hebben wij een verzekering die ook covid-19 dekt. Wij geven graag advies over het kiezen van de juiste reisverzekering met de juiste dekking.  Zo kun je zorgeloos op reis!

Ga de wereld in!

De reismogelijkheden worden met de dag groter, en dat betekent dat we weer de wereld in kunnen. We merken dat steeds meer mensen weer lekker op reis gaan. Zorg daarom dat je de juiste expertise inschakelt om de wereld in te trekken! Never Stop Travelling is op de hoogte van alle ontwikkelingen en wij geven je graag alle informatie om zorgeloos op reis te gaan. Wij kijken verder dan alleen de reis; zijn op de hoogte van de inreisvoorwaarden en weten waar jij op moet letten. Never Stop Travelling, because life is short and the world is huge.

 

Leave a Reply