Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Eerste Never Stop Travelling Award in Bulgarije: Primoretz Grand Hotel & Spa

Boergas, een erg leuke stad, gelegen aan de zwarte zee! Houd je van zon, zee en strand dan zit je hier fantastisch! Daarbij is een kijkje in de omgeving rondom Boergas meer dan geweldig. Dit doe je natuurlijk vanuit Grand Hotel & SPA Primoretz, geweldig gelegen ten opzichte van de zee maar ook van het stadscentrum.

Je staat vanuit dit hotel niet alleen zo aan het strand maar binnen een kleine 10 minuten wandelen sta je ook in het hartje van de stad. Op het strand is een groot gedeelte gereserveerd voor hotelgasten, middels bedjes en strandstoelen. Een plaats op de eretribune aan de zwarte zee verzekerd. In de zomermaanden plons je zo het water in want de zeewatertemperatuur is gewoon warm te noemen. Het strand van Boergas is prachtig omringt door bossen en veel groen wat een mooie sfeer geeft. Een stukje de zee op wandelen? Dat kan, Boergas heeft haar eigen pier! Je kunt in Boergas dus genieten van een stuk Bulgaarse cultuur maar wil je alleen zon, zee en strand zit je hier ook prima! Bulgarije is prijstechnisch ook een zeer interessant land en vanuit Eindhoven Airport zijn er rechtstreekse vluchten naar Boergas.

Het hotel kent prachtige en ruim opgezette kamers. Alle kamers en algemene ruimten zijn ingericht in een “oude stijl”, dit geeft een goede sfeer aan het hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Als we dan de prijsstelling vergelijken met de kwaliteit en daarbij optellen dat je op 2 minuten wandelen van de zwarte zee ligt, adviseren wij niet verder te zoeken maar hier te (laten) boeken. Deze unieke atmosfeer mag je niet missen! Kom je met eigen (huur)auto, parkeren kan in de parkeergarage onder het hotel, wel even aangeven bij reservering. In de kamers tref je een gevulde minibar aan. Hygiëne is vanzelfsprekend hier!

Het Hotel kent een uitgebreide sauna/spa en een gigantische fitness, beide zijn voor hotelgasten kosteloos te bezoeken. Het restaurant is ook open voor een overheerlijke lunch en/of diner, de zeer uitgebreide kaart kent een goede prijs/kwaliteit verhouding! Zit je liever met een drankje aan het zwembad? De serveersters brengen graag je hapje/drankje aan je strandstoel of bedje.

Aangezien reizen geruime tijd op een wat lager pitje heeft gestaan, is helaas ook onze Never Stop Travelling Award wat op de achtergrond gekomen. Wij zeggen Never Stop Travelling Approved tegen Grand Hotel & SPA Primoretz.

De eerste die in Bulgarije komt te hangen! We zeggen PROFICIAT met deze erkenning!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Bulgarije, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land. Zeer geschikt voor een self-drive rondreis en/of een zon, zee, strand vakantie!

Onze volledige zomer-trip Bulgarije bekijken en ook inspiratie opdoen? kijk dan snel HIER!

Leave a Reply