Skip to main content
Nieuws

Hoe en wanneer gaan we weer op reis?

Jij wilt toch ook weer op pad in 2021?

Er is al veel gesproken over hoe en wanneer we weer op reis kunnen? En als we dan weer kunnen waar kunnen we dan allemaal (veilig) naar toe? Wat zijn dan de condities en eventuele beperkingen? Wij beschikken dagelijks over up-to-date informatie over de mogelijkheden binnen Europe en verre bestemmingen. Wat kan op de korte termijn en hoe ziet het er uit op de langere termijn? Geel is een mooie kleur maar kan ik dan zonder beperkingen het betreffende land in? De meeste landen kennen inreis-voorwaarden en hoe gaat het dan precies bij terugkomst in Nederland?

  • Hoe ziet jouw zomervakantie 2021 er uit?
  • Mogelijkheden in het najaar en de winter 2021?
  • Wat ga ik als eerste doen van mijn bucketlist?
  • Wanneer kunnen we weer naar Afrika en Azië?

Wij geven je graag persoonlijk en gericht antwoorden op deze vragen en natuurlijk op alle andere vragen die je hebt over jouw aanstaande vakantie. Never Stop Travelling is aangesloten bij United Travel en dat betekent voor jou, optimale voorwaarden, geld terug garantie en/of kosteloze omboekingen.

Neem gerust contact met ons op en we plannen graag een persoonlijk reisadvies met je in! Dat kan op ons kantoor in Eersel, telefonisch of via Microsoft Teams / Zoom.

 

Leave a Reply