Skip to main content
Nieuws

Succesvolle Pieterpad-Nepal goede doel quiz

In maart 2021, ga ik het 500 lange Pieterpad lopen van Noord naar Zuid Nederland om op mijn 50-ste verjaardag 30 maart aan te komen in Maastricht. De tocht loop ik voor het goede doel: toeristensector in Nepal, specifiek de dragers en de gidsen.
De quiz heb ik op do 18 februari gehouden om extra geld op te halen voor dit goede doel en natuurlijk mensen iets leuks aan te bieden om te doen en een leuke prijs te bezorgen. En wellicht voor de ondernemers; klanten erbij. Dus win-win-win-win….. Ik heb heel veel gave, verschillende leuke prijzen gekregen, waarvoor mijn GROTE DANK; heel bijzonder en fijn, wat me ontroerd dat zoveel mensen me steunen met een prijs en door mee te doen. Ik hoopte een 50-tal deelnemers te hebben, het waren er 90, dus ben erg overweldigd. Gaaf dat zoveel mensen mee hebben gedaan een half uurtje mee spanning en informatie tijdens deze gezellig quiz. Deelname was vanaf € 2,50 en natuurlijk hebben veel mensen meer gegeven voor het goede doel. Leuk als je hebt meegespeeld!

Ben erg blij, dankbaar en onder de indruk van de leuke en hartverwarmende reacties en de vele prijzen die veel ondernemers hebben geschonken voor de quiz. Ik had meer dan 55 gave prijzen.

Het was een leuke en leerzame avond en heb heel veel enthousiaste reacties gekregen, was echt overweldigend. Vele gezinnen waren even een half uurtje lekker aan het genieten. Een paar reacties: Supergaaf en ook nog veel geleerd, was echt spannend, wat is Nepal een gaaf land, leuke opzet, we waren met zijn allen even er echt helemaal uit, ook de kinderen en mijn partner vonden het superleuk, mijn volgende vakantie wordt zeker Nepal, gaaf dat ik ook nog een leuke prijs gewonnen heb, ik ga het Pieterpad ook eens lopen, gaaf dat je dat doet voor zo’n geweldig doel, geweldig dat zoveel mensen je steunen, dat betekent dat je met iets goeds bezig bent…

Erg leuk mensen blij te maken en een mooi bedrag op te halen voor het goede doel: dragers en gidsen in Nepal, die door de corona crises, waardoor er geen toeristen komen, vaak geen eten en onderdak hebben en waarvan de kinderen vaak niet meer naar school kunnen door geldgebrek.

Alle deelnemers en iedereen die en prijs ter beschikking hebben gesteld; heel erg bedankt!

De volgorde van winnaars zijn: 1. Tess van Rutten  2. Ruben van Sambeek – 3. Inge Daniels – 4. Anouk Schellens – 5. Sandra van Rutten – 6. Stan Corjaerts – 7. Linda Rens –8.  Riet de Haas –9.  Frank Timmerhuis – 10. Wies Liebregts – 11. Esther Liebregts – 12. Lotte Evers 13. Simone Alblas – 14. Maxime Braat – 15. Ruud van Empel – 16. Daniel vanoppen 17. Maarleen van Son 18. Jeske Bijleveld 19. Pascalle Schellens – 20. Charlotte VDS – 21.Aukje van Bijleveld –  22. Ellen Kuijken – 23. Anne-Marie Braat – 24. Hermine Braat – 25. Loes Roijmans – 26. Neerle Schellens – 27. Ellen Timmerhuis – 28. Mirthe Boerboom – 29 Sven – 30. IkJijWijn – 31. Noortje Theuws – 32. Sandra Braks – 33. Quit van de Ceelen – 34. Imke Scheerens – 35.Eshter van K – 36. Monique van Orsouw – 37. Silvana Visser – 38. Marnetta Braks – 39. Wim van der lippe – 40. Lysanne Roterman – 41.Robert van Avezaath 42. Lianne de Wijs – 43. Nootje – 44. Lara Dremmen – 45. Geert Braks – 46. Danny – 48. Thea Kremers – Wijnnichtje – 49. Daniella van Garsel – 50. Marieke Bullens

De dagen na de quiz heb ik de prijzen rondgebracht en opgestuurd.

Oa zijn de volgende prijzen geschonken en inmiddels verdeeld en rondgedeeld:5 boodschappen pakketten van Plus supermarkt, Wandelrugzak van Voet en Goed Hapert, Cadeaubon voor Lomi Lomi massage en Pakket lekkere thee van Monique Paridaans Hapert, Kraampakket met massageolie en producten voor mama en baby, Cadeaubon voor massage voor vrouwen en babymassage van Kim van Dooren uit Best, PSV shirt limitet edition, Armbandje met veertje en blauwe kraaltjes van Kaat uit Eersel, Cadeaubon voor Japanse warmte massage van Gerrie Noten, Gave vuurschaal van Buijtengewoon tuinen, Cadeaubon twv € 50,00 van de Prikballon, Koziol lunchpot met bestek van vd Hurk Eersel, Mooi kunstwerk 26×32 cm van een stilleven, Mooi kunstwerk 60 x 70 cm in mooie lijst, Leuke puzzel 1000 stuks 68 x 48,5 cm van De Heksenboom en ArtKappie: kunst-mondkapje van merk: Mondiart van lijstenmakerij van Antwerpen, Tegoedbon voor 2 avondmaaltijden van Combi Eersel, Dettol handenwas en Labellibo van Etos Eersel, Cadeaubon t.w.v. 25 euro van Mooiste fotoboek, boek van Jimmy Nelson homage to humanity, fles biologische Brabantse witte wijn (Solaris) van Hofkamers Bergeijk, Cadeaubon voetreflex ontspanningsmassage van Olga Bierens Eersel, Boek slimmer investeren en pakket van 5 verhuisdozen van van Avezaathe financiële dienstverlening, Drinkfles met filter van de Traveleers, Verassing wooncadeau van HIP@HOME Eersel, 2 fly away plug-in en electrische vliegenmepper van Hubo Eersel, Boekje: doe waar je blij van wordt van Bergje Geluk, Glazen pot „Home”, Parfumflesje met een miniflesje, Bon voor interieur inspiratie sessie van Ria Bernards, 2 tegoedbonnen voor maand gratis sporten van de Fit Factory Eersel, Set van het merk Mind van haar verdikkende crème en volumespray van Flex kappers Hoogeloon, Glazen waxinelichthouders, Windlicht met kaars, Rituals pakketten,een voor heren en een voor dames, Fles Bourgognewijn van IkJijWijn, Waardecheque van gratis loopbaan ontwikkelgesprek, Training kaarten van Katinka, 5 knikkerbanen van Plus supermarkt.

Donatie van Buijtels Buitengewone Tuinen, schenk een gave vuurschaal. En dank Roy voor de mooie tekst!
Het verhaal erachter:
Een wereld maar zoveel verschillende perspectieven, gewoontes en culturen. Reizen verrijkt je blik op de wereld en maakt het mogelijk om te ontdekken wat er allemaal voor moois te vinden is en wat de verschillende landen te bieden hebben. Ieder land heeft wel weer zijn charme. Door te kijken en luisteren naar de omgeving kunnen leefomgevingen adapteert worden in de omgeving en past het puzzelstukje. De natuur liegt nooit en heeft voor alle vraagstukken wel een oplossing zo ook voor het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Deze ontwikkelingsfilosofie wordt ook wel Biophilic Design genoemd. Luisteren naar de natuur betekent wat minder reizen op dit moment maar niet om bij de pakken neer te zitten. Het initiatief van Never Stop Traveling dragen wij dan ook een warm hart toe. Stap voor stap komen we weer verder!
Buijtels Buitengewone Tuinen: https://buijtels.com/
Mooie cadeaus geschonken door Lijstenmakerij van Antwerpen; al meer dan 25 jaar mijn trouwe lijstenmakerij, die al vele foto’s en kunstwerken voor mij en mijn netwerk hebben ingelijst.
Het altijd vriendelijk koppel Cees en Heidi van Antwerpen uit Eersel leveren vakwerk en ze hebben verstand en liefde voor het unieke vak als lijstenmaker. Ze hebben heel veel keuze en alle stijlen, maten en soorten van lijsten. Ook verkopen ze kunst voor aan de muur en aanverwante artikelen; van vele bekende en onbekende kunstenaars, ook weer in alle stijlen, maten en prijsklassen. Ze staan altijd klaar voor advies en koffie klaar en komen altijd hun afspraken na.
Ze hebben hele leuke prijzen geschonken voor mijn quiz. Zelfs een 4-tal stuks. Een kunstwerk 60 x 70 cm in mooie lijst in de kleuren geeloranje. Een uniek kunstwerk 26×32 cm: een stilleven met gouden tinten in mooie lijst in de kleuren oudroze-goud. Een leuke puzzel 1000 stuks 68 x 48,5 cm van De Heksenboom uit Bladel: zelf ontworpen en geschonken en te koop bij lijstenmakerij van Antwerpen. En een kleurrijk ArtKappie: “kunst” mondkapje van merk: Mondiart aan 2 kanten te dragen om mooi voor de dag te komen in deze bizarre tijd.
Van Monique Paridaans uit Bladel, die heerlijke massages met passie en plezier geeft en lekkere en gezonde theesoorten verkoopt, heb voor de quiz een tegoedbon voor zo’n heerlijke massage en een thee-pakketje gekregen.
Zij stelt zichzelf even voor:
Aloha! Welkom bij Ailani.
Ga mee op reis……. en ervaar een traditionele Hawaïaanse massage, waar rituelen, aandacht en huidverzorgingen oliën je omhullen. Tijdens deze harmonieuze massage wordt vastzittende energie losgemaakt en komt er ruimte voor ontspanning.
Als je in de zorg werkt heb ik een mooie aanbieding, kijk gauw op de website. www.ailani-lomi-lomi.nl of bel 06 19508444
Je bent van ❤️ Welkom, Monique Paridaans uit Bladel.
Bijzondere prijzen gekregen, waar iedereen blij van wordt; van Ard vd Huijgevoord van Supermarkt PLUS in Eersel heb ik 5 boodschappen-pakketen ter waarde van € 50,00 en 5 gave knikkerbanen gekregen. Heel grote dank hiervoor. Over Plus Eersel: Leuk om te lezen van mijn oude klasgenoot van de lagere school, waar ik vroeger al in de supermarkt kwam van zijn ouders. Respect wat jij heeft opgebouwd met zijn broer Luc. Lees mee….
Welkom bij PLUS van de Huijgevoort!
Vanaf 2 januari 2017 mogen wij u als familie van de Huijgevoort van harte welkom heten in onze Plus te Eersel.
Wij, als ondernemers, zijn zeer trots dat wij u een winkel kunnen presenteren onder de PLUS formule die helemaal up-to-date is en waarmee we u op de oude en vertrouwde manier, zoals wij het al 50 jaar doen en zoals het in het verleden in Eersel was, van dienst zullen zijn.
Historie:
Als familie van de Huijgevoort zijn we al 50 jaar actief in de levensmiddelenbranche. An en Bert van de Huijgevoort zijn in 1967 op initiatief van An gestart met een kruidenierswinkeltje in Tilburg. Een echte kruidenierswinkel waar bediening nog de normaalste zaak van de wereld was. De suiker en het meel werd er nog gewoon “geschept”. Vanwege het feit dat zowel An als Bert uit de Kempen kwamen (resp. Lage Mierde en Hoogeloon) werd er allengs gezocht naar een winkel die “dorpser” was en waar men zich in de gemeenschap kon mengen. In 1975 werd in Luyksgestel de winkel van de familie van de Berk overgenomen en men ging onder de A&O 2000 formule in 1978 in een geheel vernieuwde, voor toen al, moderne supermarkt met een oppervlakte van ongeveer 250 vierkante meter.
Vanwege de groei van omzet werd in 1993 een ander (het huidige) pand betrokken. Op de pui kwam de Jumbo-formule te staan. Na diverse verbouwingen en veranderingen is vanaf oktober 2016 de Jumbo verandert in een PLUS Supermarkt omdat wij van mening zijn dat wij u met deze formule nog beter van dienst kunnen zijn. Overigens wij; wij zijn Ard en Luc van de Huijgevoort. Samen hebben wij in de loop der tijd het bedrijf van onze ouders over mogen nemen. Het supermarktvak zit in onze genen en wij zijn tussen de lege flessen en de bloemkolen opgegroeid. Hebben allebei de opleiding hoger-supermarktmanagement gevolgd en zijn tevens slager-ondernemer en visvakmannen. Wij hebben ons maar 1 doel gesteld en dat is het u, onze klant, samen met onze vertrouwde ploeg aan medewerkers het 100% naar de zin te maken! In onze optiek kan dat het beste met de PLUS-formule. Een formule voor en door ondernemers die u als klant volledig centraal stelt.
Wij zijn ook zeer verheugd dat we begin 2017 de gelegenheid hebben gekregen om ook in Eersel de Plus te mogen gaan exploiteren. Samen met een hele leuke groep medewerkers gaan wij er ook hier alles aan doen om het boodschappen doen voor u nog leuker te maken!
Over PLUS…….
PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.
U vindt bij ons onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Wij hebben een ruim aanbod PLUS Huismerk producten. Deze producten zijn met de grootste zorg voor u samengesteld en van uitstekende kwaliteit. Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van ons gehele assortiment. En dat alles tegen een voordelige prijs.
Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheiden wij ons in supermarktland.
Karin van de gezelligste en leukste sieraden- en accessoireswinkel uit Eersel heeft een heel mooi armbandje met veertje en blauwe kraaltjes in “Nepal-stijl” ter geschonken voor de quiz.
KAAT is een gezellige winkel met mooie sieraden, tassen en de leukste cadeautjes! Ook sinds kort hebben we een webshop, neem zeker een kijkje en proef de sfeer! www.kaat-eersel.nl
Groetjes, Karin
Gina en Yolanda schonken het Unieke Grote Opgroei Boek een must-have voor elke (toekomstige) ouder.
Het grote opgroeiboek baby’s
Wij zijn Gina Tiemessen en Yolanda Roos. Al ruim 20 jaar collega’s en vriendinnen.
Als (ex) jeugdverpleegkundigen zijn we zeer begaan met jonge ouders en de uitdagingen waarvoor zij geplaatst worden in onze huidige, hectische maatschappij.
Onze ruime ervaring hebben wij gebundeld in een heleboel basis tips en informatie over de behoeften van een jonge baby waar je als jonge ouders meteen mee uit de voeten kunt en leert vertrouwen op jezelf.
Het ultieme cadeau voor iedere babyshower en als kraamcadeau voor je zus, je vriendin, je collega, je schoondochter, je kleindochter of wie er dan ook een baby krijgt!
Bestel Het grote opgroeiboek baby’s hier:
Een bijzondere en lekkere fles wijn gekregen van Geert en Marnetta Braks van Streekrestaurant de Hofkaemer uit Bergeijk. Een fles biologische Brabantse Dassemus wijn uit Chaam; o.a. heerlijk bij een lekkere borrelplank. Bij Streekrestaurant de Hofkaemer kun je over(h)eerlijk genieten van de door Marnetta bereide streekproducten (lunch en diner). Als wijn spijs combinatie o.a. een biologische Brabantse wijn van Dassemus uit Chaam.
Uiteraard ondersteunen wij de actie van Jolanda om te gaan wandelen voor Nepal. Marnetta en Geert zijn hier in een ver verleden ook al “op vakantie” geweest en meegemaakt hoe het is om met minder toch nog een bestaan op te bouwen. Na 5 weken waren we een mooie en goede levenservaring rijker.
In ons Streekrestaurant werken we voor ruim 80 % met producten uit onze eigen streek. Dit is niet alleen beter voor ons zelf en onze gasten maar ook voor mensen die leven in o.a. Nepal. De mensen in dit soort landen zijn veel beter geholpen met het verbouwen van voedsel voor hun eigen land en niet met het zo goedkoop mogelijk op laten kopen door onze Westerse wereld. Enkele producten, zoals koffie en thee, is geen probleem maar laten we dat dan wel tegen een aanvaardbare prijs doen. Zo kunnen ook zij hun land opbouwen naar een meer menswaardig bestaan.
Je kunt bij ons Streekrestaurant in een gemoedelijke huiselijke sfeer genieten, zoals u dat in de Bourgondische Kempen gewend bent. Marnetta maakt van deze streekproducten op eigentijdse wijze over(h)eerlijke gerechten.
Laat u ook eens culinair verwennen middels het unieke Streekproeverijtje, Streekverwennerijtje of Shared (streek)dining. Hierbij worden uitsluitend streekproducten geserveerd. www.streekrestaurant.nl
De gezelligste en gevarieerde kledingwinkel van Thea; met altijd heel andere mode en alles is eenmalig te koop in alle kleuren, stijlen en maten. Altijd staat de koffie klaar en mag de kleding mee op zicht. Goede tweedehands merkkinderkleding en dames- en herenmode. Thea Kremers van de Prikballon schenkt een Kadobon van € 50,00. http://www.prikballon.nl/
Susan Lamers, de gespecialiseerde, zeer ervaren en super aardige eigenaresse van Voet en Goed in Hapert; voor alle wandel- en hardloopbenodigdheden stelt een mooie, duurzame wandelrugzak ter beschikking van 18 liter van het merk Deuter twv € 79,99 met regenhoes.
Met daarbij de tip: wandelen met een rugzak is rustiger voor rug en nek. Over Voet en Goed: Zie: https://www.voetengoed.nl/
Voet en Goed is een winkel met uitstekende wandel- en sportkleding (zoals Schoffel, IcePeak en Rukka) en wandel- en sportschoenen (zoals Lowa, Hanwag, Meindl, Merrell en Asics). Ook een ruime collectie rugzakken van Deuter ontbreken niet in de colectie bij Voet en Goed, Wandelaars/sporters kunnen er terecht voor advies en expertise over alles wat met de sport en wandelen te maken heeft. Ook over voetklachten tijdens het wandelen, bewegen en sporten. Susan is gepassioneerd met haar vak bezig en blijft zich ontwikkelen als ondernemer. Inmiddels heeft ze een podotherapeut in dienst en maken ze speciale zooltjes in het eigen podolab – het hele proces van meten en maken is voor de klant te volgen in de winkel.
Een tevreden klant komt terug
Het middelpunt van de zaak in Hapert heeft een lange tafel, met een sfeervolle scheepskompas. Op de tafel ligt de krant van vandaag. En is er altijd goede koffie. “Hoeveel kopjes er aan deze tafel zijn gedronken? Niet te tellen. Mensen vertellen graag hun verhaal over hun klachten, zoeken een luisterend oor. Onze kracht is klanten veel aandacht geven, alle tijd voor ze nemen. Zo meten we eerst de lengte en breedte van de voet en kiezen we een schoen uit, waarvan we denken dat die het beste past bij het klachtenpatroon. Het strikken van de veters kan veel goeds opleveren qua drukpunten en het voorkomen van blaren. Soms is alleen advies voldoende en verkoop je bewust niets: een tevreden klant komt terug. Kortom, de klant staat centraal bij alles wat we doen. We geloven in onze aanpak én in de producten die we verkopen.”
Een heerlijke gezichtsboost na een wandeling of carnaval van Schoonheidsinstituut PUUR. Zie: https://www.puurschoonheidsinstituut.nl/
Schoonheidsinstituut PUUR doet ook graag mee aan deze mooie actie!
Wij geven een heerlijk verwen pakket T.W.V. €50,- weg om jezelf in deze bizarre tijd toch even lekker in de watten te leggen.
Dit verwenpakket bestaat uit een heerlijke reinigingsschuim, een softpeeling en een 10-daagse ampullenkuur. Met de reinigingsschuim kun je de huid dagelijks heerlijk reinigen, en is geschikt voor elk huidtype! De soft peeling zorgt ervoor dat dode huidcellen losgeweekt en verwijderd worden. De huid voelt hierna weer heerlijk zacht.
Daarnaast bevat dit pakket een 10-daagse ampullenkuur. De naam zegt het al; een kuur van 10 verschillende ampullen met Vitamine C en Hyaluronzuur voor dagelijks gebruik. Het ampul geeft je huid een echte boost!
Van marketingbureau Market-it en verpakkingsbedrijf PaktU, die samen en uniek, gezellig en gaaf carnavalsspel hebben ontworpen met lekkere biertjes, dat ook na carnaval nog te spelen is, heb ik het feestpakket aangeboden gekregen…
Carnavalskraker

is een feestelijk pakket met een uitdagend kaartspel en vier speciaalbiertjes, verpakt in een aantrekkelijke giftbox. Het kaartspel genaamd Codigo is een uniek kaartspel waarbij je actiekaarten speelt om de code van jouw tegenstanders te ontmaskeren terwijl jij probeert jouw code geheim te houden. Met een gezonde dosis bluffen en raden gaat dit spel zorgen voor een onvergetelijk feest. Je kunt dit pakket of alleen het spel bestellen via https://carnavalskraker-spel.nl/bestellen/.

Een jaar geleden zwaaide hun de scepter in ons Eersel en stond hij aan het hoofd van ons grootste Brabantse feest… Toen #carnaval in hun handen lag… Ook Ron steunt mij met mijn wandeltocht door ons #Nederland.
#Hubo Eersel waar ze altijd vriendelijk en overal een oplossing voor hebben, als je klust of iets nodig hebt… https://www.hubo.nl/eersel?utm_source=google…
Ze schenken als prijs een eclectische vliegenmepper en 2 insecten plug-ins
Totaaloplossing voor elke klus. Klushulp nodig? Hubo meet, maakt & monteert. Bekijk ons complete aanbod online. De winkel is dicht, wij gaan door! Webshop bestellingen kunnen bezorgd of afgehaald worden. Doe-het-zelf specialist. Uitsluitend A-merken.
Ellen Timmerhuis, die al onze prachtige fotoboeken van onze reizen maakt van haar bedrijf: leukste fotoboek, bied een bon aan, zodat jij krijg ook de kans om een album te laten maken. Wellicht een tip, als je dat al zo lang wilde doen…
Lees mee:
Juist nu we niet kunnen reizen is het extra leuk om herinneringen op te halen van je vorige reizen.
Tijdens het bladeren in een fotoboek waan je je weer even helemaal op reis!
Heb je geen tijd, zin of inspiratie om een fotoboek te maken? Wij maken van jouw foto’s het leukste fotoboek!
Kies uit verschillende ontwerpstijlen, formaten, thema’s en diverse opties.
Ontworpen tot het helemaal naar jouw wens is, ligt vervolgens jouw unieke leukste fotoboek binnen no-time op je deurmat!
Kim van Dooren uit Best, die ik ken van netwerken, biedt voor het goede doel Nepal, voor de gezellige quiz, diverse prijzen aan oa
– een kraampakket (t.w.v. €25,-
– cadeaubon voor een HSP of Chakramassage t.w.v. € 50,-
& een verassingspakket. (t.w.v c.a. € 25,-) en nog wat kortingsbonnen, tijdschriften en boekjes.
Wie en wat is Kindermassage Best:
WIE BEN IK
Ik startte mijn carrière in 2000 als doktersassistente, en heb 7 jaar ervaring als verzorgende in de thuiszorg.
Na de geboorte van onze kinderen besefte ik dat mijn kracht ligt bij ontspanning en massage voor mama en baby.
In 2016 is zo Kinder Massage Best ontstaan.
KINDER MASSAGE BEST
Als docent baby en peutermassage help ik moeder & kind groeien in de ontwikkeling van jou kindje, maar ook help ik jou graag bij het groeien als moeder.
Na 9 maanden wordt jou kindje geboren, als new-born ouder is dit een geweldig wonder en een mooie maar ook ingewikkelde nieuwe levensfase die veel vragen op kan roepen bij jou en je partner.
In 4 lessen leer je bij mij hoe je zelf beter kunt ontspannen
Elke les starten we dan ook met een meditatie oefening om ons zelf te ontspannen en je accu weer even helemaal op te laden.
Want jij gaat zelf jou kindje masseren en doe je dat gespannen dan geef je deze spanning door aan je kindje.
Jullie gaan elke les dan ook beiden ontspannen naar huis.
AANBOD
Cursus babymassage in groepsverband of individueel aan huis
Start: elke 1e Woensdag van de maand 4 lessen
Tijd van 9:00- 10:30
Locatie: via Mama Son, Nieuwstraat 45 Best.
HSK massage, HSK staat voor Koog sensitieve kind ( van 4 tot 12 jaar) Op woensdag tot 12 uur bij via Mama centrum, op afspraak
Chakra massage & HSP massage voor vrouwen van elke leeftijd
Dit kan op afspraak zowel bij Viamama vrouwenzorg of
Individueel aan huis om weer helemaal in balans te komen.
Negatieve invloeden uit het verleden achter je te laten. Ruim 30 minuten massage en volledig ontspannen.
Bij Kinder Massage Best kun je ook terecht voor leuke
kraamcadeaus
De helft van de opbrengst van de kaampakketten gaat naar een goed doel.’
de pakketten bevatten:
– 1e luiers
– Een babyboekje
– Verzorgingsproducten voor mama en baby
– In overleg is het pakket aan te vullen naar eigen inzicht/behoefte. (tegen meerprijs)
Voor meer informatie
Kim van Dooren- Racamy, Kinder Massage Best
tel: 0623328170
mail: service@kindermassagebest.nl
Mijn motto: alles dat aandacht krijgt groeit
Blijf altijd het kind in jou wakker houden,
Never grow up, its a trap (van tinkerbell)

 

Claudie van Ham, geeft een leuke prijs, iets lekkers en gezonds van hun unieke bedrijf! Even geen zin of tijd om te kijken, dan hoop ik dat je deze prijs wint…
Een diepvriesmaaltijd van Eten Met Wensen als prijs voor het goede doel….
In de eerste lock down zijn we met ons bedrijf “Hof van Vijfeijken” (Vergaderlokatie), EtenMetWensen begonnen. Dit is een maaltijdservice maar net een tikkie anders dan anders. Wij koken maaltijden, gebruiken geen conserveringsmiddelen daarom vriezen we de maaltijden in. Onze klantenkring is iedereen zoals u en ik die gezond en lekker willen eten, maar af en toe geen zin en tijd hebben om te koken. Bestel daarom bij ons een paar maaltijden als voorraad in uw vriezer. Haal ’s ochtends een maaltijd uit de vriezer dan kunt u deze ’s avonds heel gemakkelijk en snel opwarmen.
Wij zijn ook gespecialiseerd in dieetwensen; elke maaltijd die wij bereiden bieden we ook aan in koolhydraatarme, glutenvrije, lactosevrije, veganistische, vegetarische en halal versie.
Geniet van uw prijs, alvast smakelijk eten! Hoe u de maaltijd makkelijk opwarmt vindt u op onze website in een instructiefilmpje www.etenmetwensen.nl
2 leuke “hartjes-armbandjes” voor hem en haar goudsmid Arjen Lemmens uit Bergeijk, waar ik al jaren fan van ben en al mijn persoonlijke sieraden maakt en vermaakt en ik iedereen aan kan raden. Zijn stukje:
Ook ik steun graag dit mooie initiatief van Jolanda om deze mensen te helpen die het met veel minder moeten doen dan wij allemaal gewend zijn.
Ik ben al ruim 23jr goudsmid in Bergeijk. U kunt bij mij terecht voor al uw nieuwe te ontwerpen sieraden in goud, zilver of platina. Trouwringen en reparaties. Hierbij zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Ook herontwerp van ouden sieraden vallen onder mijn werkzaamheden. Ik heb mij in de loop der jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van herinneringssieraden. Nieuwsgierig naar mijn werk en de mogelijkheden! Kijk eens op www.goudsmidarjenlemmens.nl

 

Van Gerrie Noten steunt ook graag het goede doel: Nepal en ze schenkt voor de quiz een kadobon van een heerlijke massage; een Fire-up sessie twv €75,00. Haar stukje:
Gerrie Noten is bezield vrouwencoach, masseur en yogadocent.
Haar leven is een reis is in spirituele en persoonlijke groei.
Zij kijkt er naar uit om alles wat haar leven lichter, levendiger en liefdevoller heeft gemaakt met je te delen.�
Zij leert je je rugzak leeg te maken en je gereedschapskist te vullen.�
Zodat je je opnieuw kunt verbinden met je natuurlijke staat van zijn.
Zij helpt anderen groeien terwijl ze zelf groeit.� Zij geloofd dat door nieuwe inzichten nieuwe mogelijkheden ontstaan naar een leven vol van blijdschap en voldoening. Www.terran.love
Mijn lieve en bijzondere collega-reisadviseur, ook aangesloten bij United Travel; Lysanne, schenkt haar unieke en duurzame en milieuvroendelijke filterfles. Haar verhaal:
STOP met het kopen en weggooien van waterflessen.
BEGIN met het filteren van water!
Filter jij al?
Bij ons kan je een duurzame fles kopen die je altijd zuiver drinkwater ‘schenkt’. Thuis op de bank. Onderweg. Op vakantie. Overal. Waar je ook bent.
Geniet van directe toegang tot veilig water ongeacht de bron met deze milieuvriendelijke waterfilter drinkfles. Of het nu je doel is om water te zuiveren voor veilige consumptie of gewoon om slechte smaken zoals chloor eruit te filteren, onze filterfles wacht erop om ontdekt te worden.
Bespaar geld op flesjes water
Bespaar het milieu door de bidon te hergebruiken
Geniet van schoon drinkwater door het geïntegreerd filtersysteem, waar ter wereld u ook bent.
Gemaakt van duurzaam BPA-vrij food-grade kunststof
Het filtersysteem filtert ongeveer 1500 liter
Gebruik de meegeleverde karabijn om de bidon aan je rugzak te hangen
Op de bovenkant van de drinkfles bevindt zich een handige mini kompas om te navigeren
Plastic soep, dat is niet echt ons ding. Een schone oceaan, dat is toch iets wat te allemaal willen? Voor onszelf, voor de natuur en voor (zee)dieren. Verminder je single-use plastic. Maak de eerste stap en ga voor een duurzame fles met waterfilter: https://www.filterfles.nl/
Onze filterfles is een product van Traveleers, een reisbureau gespecialiseerd in authentieke rondreizen in combinatie met het een unieke local-life ervaring. Onze ervaringen zijn ontworpen met als doel een positieve impact achter te laten op de mensen en de omgeving van de bestemming. Word lid van een gezin, ervaar de plaats en maak betekenisvolle herinneringen.
Reis mee. Leave your mark. Be a Traveleer. De wereld een beetje mooier maken doe je immers samen. https://www.traveleers.nl/
Van een unieke en gespecialiseerde touroperator van ons: Avila reizen, kregen we een geweldig boek vol beleving en prachtige foto’s van Jimmy Nelson, zoals wij onze reizen en reisaanbod graag maken… Avila aan het woord:
In het nieuwe tijdperk van ontdekken nemen we u graag aan de hand om u zorgeloos te laten verwonderen door het moois wat onze planeet te bieden heeft! Van dichtbij huis tot de verste uithoek. Comfortabel avontuur, unieke belevenissen en met ambitie voor levensgeluk. Er is altijd wel een nieuwe weg, route, gerecht of denkwijze te vinden. Door uit de routine te stappen komen we gemakkelijker in contact met onze innerlijke motivaties en wensen. Avila Reizen zet graag een extra stapje om u dat extra stapje te laten zetten naar exploratie! Ga naar avilareizen.nl en droom weg bij ons vernieuwde aanbod.
Wij tillen uw maatwerkreis naar een ander niveau met een volledige focus op aansluiting vinden tussen wensen en mogelijkheden en het ontzorgen!
Voor het initiatief van Jolanda stellen we een boek van Jimmy Nelson beschikbaar. Jimmy Nelson is een fotografisch kunstenaar bekend om zijn portretten van inheemse volkeren. Hij is naar enkele van de meest afgelegen uithoeken van de wereld gereisd om de meest fantastische inheemse culturen van de planeet te documenteren. Zijn rijk geïllustreerde boeken ‘Before They Pass Away’ en ‘Homage to Humanity’ vieren de grote diversiteit aan culturen en benadrukken hun kwetsbaarheid in het licht van de snelle globalisering.
Avila Reizen, gevestigd in de oude binnenstad van Haarlem, is uw specialist voor bijzondere reizen en incentives op maat naar Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Afrika, Azië, Europa en de Poolgebieden. Ook kunt u terecht voor privévilla’s wereldwijd. Daarnaast zijn we officieel agent van National Geogrophic Expeditions voor Europese landen. Boek nu zorgeloos uw reis voor 2021 en informeer naar onze zeer gunstige voorwaarden. Laat u inspireren en fascineren op avilareizen.nl
Rian Bolt uit Veldhoven, schenkt een waarde cheque, van haar expertise als loopbaancoach. Haar verhaal:
Pit Loopbaanbegeleiding is sponsor van Jolanda Verdegaal en steunt haar bij het goede doel om het 500 kilometer lange Pieterpad te gaan lopen voor het goede doel, de toeristensector in Nepal!
Speciaal voor dit doel biedt Pit een eenmalige actie aan:
Jolanda verloot een gratis loopbaan Ontwikkelgesprek ter waarde van 65,- euro.
Sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet goed welke richting je gaat kiezen? Wij helpen je. Je krijgt inzicht in je situatie en ontdekt welke mogelijkheden er voor je zijn.
Maak een Pitstop!
Wij nodigen je uit voor een Pitstop. Wat houdt dat in? Tijdens een Pitstop krijg je inzicht in je kwaliteiten en weet je welke functie of opleiding het best bij je past. Wij luisteren goed naar je verhaal en brengen je talenten en drijfveren in kaart. Daarmee maken we samen een plan waarmee je op weg gaat. Uitgangspunt bij alles wat we doen is jouw eigen innerlijke kracht, jouw motor. Die zal je namelijk op de plek brengen waar je optimaal tot je recht komt.
Jolanda heeft haar richting al bepaald!
Wie kan er wel een duwtje in de richting gebruiken? Dan win je hopelijk de waarde cheque.
Irma Cornelissen van Hip@Home schenkt voor de quiz een gezellig en verrassend tasje met woonaccessoires.
In Eersel, de parel van de Kempen, zit op de historische en gezellige Markt de woonwinkel HIP@home. In de winkel presenteren wij een uitgebreide collectie woonaccessoires, meubels, vloerkleden en leuke cadeaus.
Een lichtje, gezelligheid en wat kleur in deze bizarre maanden….
De altijd positieve, ondernemende en actieve onderneemster uit Eersel Irma van Diepen van van de Hurk in Eersel, waar je alles op het gebied van koken kunt kopen en de beste adviezen krijgt, geeft een salade-lunchbox, een heel toepasselijk cadeau, zeker in deze tijd voor wandeltochten. Zie: Van De Hurk Eersel

 

Van Olga Bierens de Haan uit Eersel, die heerlijke voetreflex massages geeft aan iedereen en ook als specialiteit zwangere vrouwen heeft, heb ik een cadeaubon gegeven van een heerlijke behandeling, om een van jullie blij mee te maken. Haar verhaal:
Je voeten dragen je je hele leven. Reden genoeg om er goed voor te zorgen! En niet alleen ervoor zorgen, er is meer.
De beweeglijkheid van je voeten heeft invloed op de beweeglijkheid van je lichaam. Alles in de voeten staat in verbinding met het hele lichaam. Voetreflextherapie beoogt je d.m.v. het masseren van de voeten te ondersteunen in je gezondheid en welbevinden. Het is een prikkel voor je lichaam richting herstel en meer balans. En het is over het algemeen nog heerlijk om te ondergaan ook. Voor het verminderen van klachten, preventief, als onderhoud, om klachten te voorkomen, om in balans te blijven én heerlijk ontspannend.
Doe mee met de Nepal-quiz en win een cadeaubon voor een ontspannende voetreflexmassage bij Voetreflex Eersel. Je bent van harte welkom.
Jolanda, een fijne tijd toegewenst met dit bijzondere avontuur, goede reis!
Kijk eens op: Voetreflex Eersel’ naar www.voetreflex-eersel.nl
Robert van Avezaath geeft je financiele tips als je wil investeren, verhuizen of wat dan ook, dus schenkt voor de quiz zijn boek: net iets slimmer en een pakket verhuisdozen.
Wens van Robert: Succes Jolanda@ Wij steunen je van harte in je goede werk! Groet, Robert
Hij houdt zicht bezig met: Hypotheken, verzekeringen, vermogensadvies. Zij adviseren en bemiddelen hypotheken voor :
Ondernemers, DGA’s en ZZP-ers, ook als je nog geen 3 jaarcijfers kunt overleggen
* Doorstromers
* Starters op de woningmarkt
* Verhuurhypotheken
* Herzieningen van hypotheken om overwaarde in te kunnen zetten
* Expats
Naast hypotheekvoorzieningen zijn wij sterk in verzekeringen en vermogensadvies.
Ze komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we uw mogelijkheden in kaart kunnen brengen. Zie: https://vanavezaath.com/

 

Wendy de Proost heeft iets leuks bedacht. Voor iedereen geluk te brengen…. Super leuke webshop vol veel leuke dingen, die ze meer dan bijzonder inpakt, wat alleen al mega leuk is!
Met de mooie naam: Bergje Geluk
De inspiratie van Bergje Geluk is het gevoel van geluk steeds weer op te roepen. We doen dit door mooie producten in onze webwinkel te verzamelen. We hebben een diversiteit aan labels en unieke zelfgemaakte producten. Gun jezelf een gelukje of geef het cadeau aan iemand die je dierbaar is.
Het hele jaar brengen we nieuwe dingen in onze webwinkel. Dingen waar je gelukkig van wordt en dingen die passen bij het seizoen of feestelijke dagen. En omdat we van cadeautjes houden, wordt elke bestelling mooi ingepakt.
De inspirerende wandelreis van Jolanda voor de toerisme-sector in Nepal deed ons aan het boek “Doe waar je bij van wordt” denken. Daarom doneren wij juist dit boek voor de Quiz. Juist in deze tijd kijken naar wat wel kan en doen waar je bij van wordt.Veel Geluk X
Pleun, Nina en Wendy Bergje Geluk. Zie: https://bergjegeluk.nl/product/bergje-geluk/Ge
Collega BNI-lid Robert-Jan van het gezellige brasserie/hotel in het hart van de Kempen, die ook erg in en thuis zijn voor feestjes en partijen en heerlijke catering kunnen verzorgen naar ieders wens. Robert-Jan schenkt een gezellig en lekker borrelpakketje. Altijd lekker en welkom in deze tijd. Neem een kijkje op de website van Poort van Brabant voor hun aanbod en maakt kennis met het gezellige gastvrije team.
Ria Bernards, al jaren een leuk contact van me, die op aantal gebieden gespecialiseerd, actief en creatief is uit Vessem steunt ook graag mijn goede doel. Haar verhaal:
Ria Bernards, van Ridesign Interieurdesign en Vastgoedpresentatie uit Vessem, schenkt een interieur-inspiratie sessie om van jouw huis een heerlijk thuis te maken.
Ria is sponsor van Jolanda Verdegaal en steunt haar bij het goede doel om voor de toeristen sector in Nepal het 500 km lange Pieterpad te gaan lopen.
In deze Corona tijd hebben wij kunnen bemerken hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben. Een interieur dat is aangepast aan jouw leefstijl en dat van jouw gezinsleden. Waar je elkaar kunt ontmoeten, maar ook waar je je eigen plekje hebt om tot jezelf te kunnen komen. Ria helpt je graag met een 1 tot 1,5 uur durende inspiratie sessie om je inzicht te geven wat voor jou situatie verbeteringen kunnen zijn om je meer “senang”te voelen in je eigen huis.
Jolanda gaat een bezinningstocht aan, doe mee aan de quiz en ga ook voor een bezinnend moment voor jouw thuis!
Dan krijg ik van 2 anonieme lieve schenkers: Van de ene: 2 lekkere Rituals verwenpakketten en van de andere een glazen pot „Home”, mooi glazen pot met hart en parfumflesje met een miniflesje.
BEDANKT DAMES!

 

Katinka Verschuren al jaren een collega coach en trainer, die heel goed is in het bedenken van concepten en oplossing schenk haar gave kaartspel. Haar tekst:
Complexe vragen? Zoek naar gezamenlijke oplossingen! Mobiliseer denk en doe-kracht in teams, groepen of gelegenheidscoalities. Met inspirerende interactieve werkvormen en praktische instrumenten. Dat is waar Kat Tools & Training voor staat. De beeldkaarten die je kunt winnen bij deze Quiz zijn inzetbaar in onderwijs of training, (team)coaching, intervisie of brainstormsessies. Ze helpen om op een meer intuïtieve en creatieve manier na te denken over vraagstukken en oplossingen. Een handreiking met toepassingsmogelijkheden krijg je erbij cadeau. Laat je inspireren om eens op een andere manier aan het werk te gaan. Plezier en resultaat gaan prima samen.
Een set bestaat uit 60 beeldkaarten. Je hebt de keuze uit algemene beeldkaarten en beeldkaarten met afbeeldingen van dieren. Voor meer informatie kijk je op de website van Kat Tools & Training: www.kattoolsentraining.nl

 

Imke Scheerens van mijn favoriete lunchtent Combi, uit Eersel in de Nieuwstraat in Eersel, is ook heerlijke avondmaaltijden gaan verkopen, daarvoor geeft ze een tegoedbon weg.

 

Voor deze prijs ben ik voor jullie naar Hilvarenbeek gereden: Er wat voor over hebben….. Inge Stienen geeft een van haar favoriete Bourgognewijnen in een feestelijke verpakking om Nepal te steunen. Haar verhaal:
Toen ik voor de eerste keer in de Bourgogne kwam was ik meteen verliefd op het landschap, de mooie dorpjes en de wijn! Na het behalen van het wijnbrevet en het doorlopen van de vinologenopleiding ben ik met mijn bedrijf IKJIJWIJN gestart. Ik importeer mooie wijnen uit de Bourgogne van zelfstandige, kleine wijnhuizen. Wijnboeren die trots zijn op de natuur, de traditie en de wijn die ze maken. IKJIJWIJN zoekt pareltjes die niet op de voorgrond treden door de prijs of marketing maar overtuigen door het hele verhaal erachter: het wijnhuis, de familie, de traditie, de wijnweetjes achter de wijnen en de Bourgogne. KJIJWIJN heeft 3 pijlers: wijnproeverijen, relatiegeschenken en wijnverkoop via de webshop.
Kijk gerust op mijn website www.ikjijwijn.nl reis mee en proef de Bourgogne!
Van een lieve vriendin; die bij de club werkt in Eindhoven….

 

Al jaren mijn favoriete, vakkundige, ervaren en gezellige kapper: Frank Lemmens uit Hoogeloon geeft aan een van zijn fans een haar-verzorgingsset van MIND.
Door jarenlange ervaring en samenwerking, door hunzelf ontworpen.
Het is een: Set van het merk Mind van haar verdikkende crème en volumespray met duidelijke beschrijving van het unieke merk MIND.

 

Ook mijn sportschool de Fit Factory in Eersel, van Ken en Dave, de meest sportieve, innovatieve en actieve ondernemers van de Kempen, waar ik graag weer heel veel wil komen om te sporten en waar ik met hun allen, heel erg “mee te doen heb”…. geven voor het goede doel twee cadeaubonnen, om je weer helemaal fit te krijgen….
Ze gaan hopelijk snel weer open! Fit Factory luitjes; ik duim kei hard met jullie daarvoor mee. In maart wandel ik me fit met af en toe een online yogalesje of “fit-snackje” erbij en dan hopelijk in april weer bij jullie naar binnen om te zweten en daarna wat zeveren aan de bar met een lekkere bak koffie….
Thanx Dave en Ken voor de 2 bonnen om bij de gaafste, gezelligste en sportiefste sportschool van de Kempen, met de liefste en sportiefste en gemotiveerde mensen in dienst; weer snel samen te mogen sporten! Zie: https://www.fitfactory.nl/
Van een hele lieve anonieme gever, die me nog kent van het wielrennen en stuk ik de Eyckelberg las, krijg ik een doos met bijzondere dingen, die zij verkocht voor haar goede doel ook in arm land. Hoe gaaf en lief is dat. Deze bijzondere dingen mocht ik bij haar ophalen…
Wat ontmoet ik toch een lieve mensen en wat bijzonder en fijn te ontdekken dat veel mensen echt graag geven voor een goed doel.
Dit zijn de laatste prijzen en zo heb ik een 60-tal prijzen vanavond te verdelen en dat maakt hopelijk die mensen weer blij. Zo is het win-win-win en daar doe ik het dan allemaal voor!
Etos Eersel geeft een toepasselijk cadeau: desinfectie middel en Labellino en daarmee maak in een andere onderneemster van Eersel blij!

Donderdagavond 18 februari:

Heel erg dankbaar en blij met deze avond. Er hebben bijna 90 mensen mee gedaan aan mijn gave Pieterpad-Nepal-quiz voor het goede doel met een Kahoot en ik kan zo’n 55 mensen blij maken met een prijs. Allemáál heel erg bedankt voor het deelnemen aan mijn quiz.
Zorg dat je je adres naar me mailt, dan kan ik je de prijs sturen of brengen. Heel heel heel erg bedankt aan iedereen die mee heeft gedaan! Ik heb ervan genoten: hopelijk jullie ook!
Leuk dat Maxim en Laxmi vanuit Nepal ook aanwezig waren terwijl het midden in de nacht weer bij hun was. Maxim heeft verteld waar het geld terecht komt, dat ze er wonen en dat ze meest bezig houden met reizen organiseren. Verder dat in Nepal het gewone leven weer is opgepakt, behalve geen toeristen, waar voor velen toch het inkomen ven vandaan moet komen.
Grote dank aan de sponsors van de vele prijzen, die ik komende dagen mag gaan verdelen…. Hopelijk maak ik jullie daar blij mee.
Ook heel erg bedankt voor de eigenaars van de B&B’s en hotels, die me een bedje gegeven hebben voor een nacht, waar ik mag slapen tijdens mijn Pieterpad wandeltocht.
Het was een hele uitdaging om de prijzen naar wens en inzicht te verdelen, zodat de winnaar en wellicht “de schenker” er nog wat aan heeft.
Dagen bezig geweest met uitzoeken wie, wie is en wat wensen zijn, gaan selecteren, verdelen, rondbrengen, fotograferen en woendag 24 februari zijn de laatste prijzen op de brievenbus gegaan.

Leave a Reply