Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

De eerste Never Stop Travelling Approved Erkenning in Utrecht, The Anthony Hotel

Wil je een leuk hotel, op loopafstand naar het centrum, centraal station, Beatrix Theater en/of de jaarbeurs. Gezellig, kleinschalig, met goede sfeer, “hippe” inrichting om te ontspannen in de brasserie of de erg bijzondere binnenplaats: ga dan hier naar The Anthony Hotel te Utrecht.

Het is een oud klooster, daarna een school en een verzorgingshuis geweest voordat het in werd omgebouwd tot sfeervol hotel. Je vindt The Anthony in een voormalig Utrechts klooster uit 1902 dat hoorde bij de tegenovergelegen Sint Antoniuskerk. Na een grondige renovatie is er veel veranderd, maar the holy spirit of home is blijven hangen. Stap vanuit het moderne stadsleven in het antieke kloosterportaal van The Anthony. The Anthony is een nieuw en eigentijds hotelconcept met royale kamers en lofts gelegen in hartje Utrecht.

Brasserie MONK; de perfecte plek voor een heerlijk lunch en/of diner. Zowel de Brasserie als het Hotel is pin-only qua betalingen, houd hiermee dus rekening! Zeer vriendelijk personeel, heerlijk eten: ontbijt, lunch en diner en grote keuze aan drankjes.

DREAM AWAY: De Koninklijke kamers of cosy cocoonen: hoe jij je verblijf ook wilt inrichten, comfort en stijl staan voorop. In de kamers geniet je van toegankelijke luxe met een home away from home gevoel. Ze hebben ook grote appartementen met tot wel drie slaapkamers.

LOMBOK UTRECHT: De wijk Lombok staat bekend om de diversiteit en harmonie tussen de inwoners en de kleine ondernemers vanuit de hele wereld. Volg de doorgaande weg en je staat binnen een kwartier in het centrum van Utrecht. Ook fijn: er stopt een bus voor de deur en ze verhuren toffe Veloretti bikes. Als je door de straten van Lombok loopt, voel je je een beetje in Indonesië met de straatnamen als oa: Java, Bali, Sumatra en Floris…

Tip: als er geen plaats meer is op de P-plaats bij het hotel, is een betaalbare parkeergarage, op nog geen 10 minuten lopen: parkeergarage Kop van Lombok: Vleutenseweg 44. Vlakbij de Ulu Camii Moskee in Utrecht.

In augustus 2020 reikte Never Stop Travelling dan ook de Erkenning uit aan The Anthony Hotel in Utrecht.

Super trots en erg enthousiast, namen ze bij The Anthony Hotel in Utrecht DE Never Stop Travelling Approved Erkenning in ontvangst!

Ze waren blij verrast en wilden met het gehele team graag op de foto, om onze Erkenning in ontvangst te nemen.

Meer zien/lezen over Utrecht, kijk dan snel HIER.

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen en citytrips aan, ook in eigen land! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden.

Leave a Reply