Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Never Stop Travelling Approved: Hotel Pod Zvičinou in Tsjechië

Tsjechië is qua wandeltochten en duidelijk gemarkeerde routes een van de beste landen om te wandelen. Dit doe je natuurlijk vanuit Hotel Pod Zvičinou.

Vanwege de Corona-maatregelen heeft het uitreiken van onze erkenning ook op een lager niveau gestaan. Met veel plezier mogen we nu mededelen dat ook in Tsjechië de eerste Never Stop Travelling Approved erkenning is uitgereikt. Dit prachtig gelegen hotel, ligt tegen de bergwand nabij het hoogste punt (671 meter) van het voorgebergte van het reuzengebergte. De locatie kent hotelkamers, enkele villa-kamers, een tweetal huizen voor gezinnen/groepen en diverse trekkershutten. Vanuit hier kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. Het eten en drinken is goed voorzien en de Nederlandse eigenaars staan je graag te woord met alle benodigde adviezen en informatie. Het gebouw en gehele terrein kent een interessante geschiedenis wat inmiddels is vastgelegd in een boekwerk en deels te lezen is op de website van het hotel.

Ben je liefhebber van wintersport? Ook dan kun je hier prima terecht! Veel winteractiviteiten in een prachtige omgeving! In de zomer eet en drink je bij lekker weer op het terras met een adembenemend uitzicht over de omgeving. Genieten!

In juli 2020 reikte Never Stop Travelling dan ook de Erkenning uit aan Hotel Pod Zvičinou!

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Tsjechië, zowel individueel alsook in groepsverband! Lekker op vakantie of actief op pad, wij informeren je graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land.

Onze volledige wandelweek in Tsjechië eens bekijken, kijk dan snel HIER!

Leave a Reply