Skip to main content
Nieuws

Corona maatregelen verscherpt

Het kabinet heeft maandagavond 23 maart 2020, de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verscherpt. Er zijn maatregelen genomen tot 1 juni en die hebben nu ook gevolgen voor veel reizen. We begrijpen uiteraard dat er nu ontzettend veel vragen zijn! Daarom hier alvast de eerste richtlijnen.

In afwachting

Op dit moment worden bij de verschillende reisorganisaties maatregelen uitgewerkt en moet Never Stop Travelling eerst afwachten hoe te handelen per geboekte reis met vertrek tot 1 juni. Wij zullen op volgorde van vertrekdatum iedereen benaderen! Wij vragen hierbij om jullie begrip en geduld de komende dagen. Het is voor ons ook een enorme klus en er wordt met man en macht gewerkt om alles zo goed mogelijk te regelen voor alle betrokkenen.

Er worden binnen de reisbranche ook uitzonderlijk veel coulanceregelingen aangeboden zodat consumenten hun geld niet kwijt zijn, bijvoorbeeld in de vorm van een coronavoucher met SGR-dekking, of een teruggave van de reissom. Dit is per aanbieder verschillend. Dat is heel mooi geregeld en daar zijn wij trots op. Welke regeling voor jullie reis geldt, hoor je ook op een later tijdstip. Je zult begrijpen dat wij daar momenteel heel veel vragen over krijgen.

Informatie en contact

Alle informatie (zogenaamde FAQ’s) omtrent reizen die geboekt zijn bij een ANVR-aanbieder staan vermeld op de website van de ANVR. Hier kun je alle vragen en antwoorden vinden die betrekking hebben op huidige reisadviezen en garanties. Graag verwijzen we jullie in de eerste plaats deze uitgebreide informatie. Ook staat op de website van je aanbieder alle informatie.

Op dit moment is het voor ons prettiger om uitsluitend per mail ter communiceren. Wij kunnen dan de berichten ook bewaren en op een juist tijdstip beantwoorden. Uiteraard vinden wij persoonlijk contact véél fijner, maar dat is op dit moment nagenoeg onhaalbaar. Het kost enorm veel inspanningen om dit te bewerkstelligen. We spreken op een later tijdstip graag weer iets af!

Tot slot

We begrijpen dat het een grote teleurstelling is dat jouw reis of vakantie op dit moment niet door kan gaan. Je keek er immers enorm naar uit! Wij hebben het voor jullie met veel plezier mogen regelen en zouden het heel fijn vinden als jullie deze trip op een later tijdstip weer opnieuw gaan maken. Uiteraard willen wij deze ook weer graag voor je verzorgen!

Iedereen is getroffen door de enorme impact van dit virus op ons leven! Op de reisbranche heeft het enorme impact en dat geldt dus ook voor Never Stop Travelling.

We wensen iedereen kracht veel sterkte toe in de komende tijd maar bovenal een goede gezondheid!

Leave a Reply