Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

SET Tour Travel & Car Rent PLC is Never Stop Travelling Approved!

Onze Ethiopië Tour Operator wordt verrast met de overhandiging van de Never Stop Travelling Erkkening!

Never Stop Travelling ging op onderzoek uit in Ethiopië, onze Tour Operator ter plaatse, SET Tour Travel & Car Rent PLC gevestigd in de hoofdstad Addis Abeba, heeft onze reis in overleg met ons samengesteld. Onze reis was op een professionele manier opgebouwd en verzorgd. Ook de ondersteuning die we onderweg hebben gehad vanuit het hoofdkantoor van onze Tour Operator straalt betrokkenheid uit. “Alles voor de klant”, iets wat zeker ook past bij Never Stop Travelling. In een land waar situaties snel kunnen veranderen, niet alles vanzelfsprekend is, is een goede voorbereiding van groots belang en is ondersteuning ter plaatste soms noodzakelijk. Daar heb je de juiste mensen en mentaliteit voor nodig. Manager Selam was dan ook aangenaam verrast dat alle inspanningen werden beloond met de Never Stop Travelling Award. Dik verdiend en wij kunnen hiermee zeker bevestigen dat Ethiopië echt “het best bewaarde geheim van Afrika is”.

Wij zeggen Never Stop Travelling Approved!

Never Stop Travelling biedt interessante reizen aan in Ethiopië, zowel individueel alsook in groepsverband! Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden in dit prachtige land.

Onze volledige Ethiopië reis eens bekijken, kijk dan snel HIER!

 

Leave a Reply