Skip to main content
Nieuws

Backpacken in Myanmar

Wist je dat….
Never Stop Travelling op 27 juli 2019 afreist naar Myanmar (Birma). We gaan daar ruim 3 weken backpacken en tevens onderzoeken of er samenwerkingsmogelijkheden zijn te ontdekken. De eerste aanknopingspunten, hebben we via “Reis met mij” al mogen ontvangen. Vertrekpunt van onze trip: Yangon. Via onze social media kanalen kun je deze reis uiteraard volgen. Nog tips voor ons? We horen het graag!

Myanmar grenst in het noordwesten aan Bangladesh en het noordoosten van India, in het noorden aan China, en in het oosten aan Laos en Thailand. In het zuidwesten heeft het een lange kustlijn met de Golf van Bengalen en de Andamanse Zee (delen van de Indische Oceaan).

Meer interessante reizen zien? kijk eens op onze website: www.neverstoptravelling.eu

Leave a Reply