Skip to main content
Nieuws

Samenwerking met “Reis met mij”, oa Nepal reizen

De eerste samenwerkingsafspraken zijn een feit. Never Stop Travelling gaat Nederlandse vertegenwoordiging invullen voor Reis met mij. Ook eens op avontuur in Nepal? Neem zeker eens contact met ons op, wij helpen u graag verder met een onvergetelijke reis! Nepal, een land waar ook wij de nodige ervaringen hebben opgebouwd! Ook geweldige mogelijkheden in Indonesië, Thailand en Cambodja. Wij zijn trots op deze samenwerking en kijken vol vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking met Reis met mij.

Over “Reis met mij”:
Reis met mij is een reisbureau in Kathmandu (Nepal) dat unieke reizen aanbiedt. Maxim en Laxmi, een belgisch-nepalees koppel, wonen in Nepal en willen u Azië op een andere manier leren kennen.

Leave a Reply