Skip to main content

Leuk herfstvakantie uitje, weekendje Scheveningen

21 oktober: Na een pittige werkweek knorren we rond 16.00 uur richting het Westen des Lands. Scheveningen! lekker druk op de weg, dus onderweg Maccen in Dordrecht. Rond 19.00 uur (eindelijk) komen we aan in Scheveningen. Ons Hotel, Carlton Beach Scheveningen. Etage 7 dus bovenaan, uitzicht over zee en de pier. Wel even vragen als je hier slaapt om een kamer met uitzicht op zee! Tis herfst(vakantie) dus…… Balletje, bokje in onze hotelbar…….

22 oktober: GOEDEMORGEN Scheveningen! A room with a view….. Na het ontbijt en een plons (hotel zwembad) het zand in! Rondom Scheveningen volop leuke (duin)wandelingen. Ik heb toch echt maar 1 zoontje……….

Omdat het (herfst)vakantie is………

25 jaar geleden namen we afscheid in Ede, einde van onze militaire. 2016 zien we elkaar nog steeds! Kei gezellig dat Andre en Janneke ons deze middag vergezelde! Lucky Remco, kan hij in ieder geval het reuzenrad (Skyview de Pier) in met Andre, want Pa slaat dat over….. We eten met z’n allen bij Simonis aan zee! Daarna zeggen we weer bye bye tegen Andre en Janneke. Tot ziens, op naar de hotelbar.

23 oktober: Uitgeslapen tot 08.30 uur! GOEDEMORGEN zee! Zo te zien gaat het weer een stralende dag worden. Zelf wafels maken in Scheveningen! #lightontbijtje Na het ontbijt gaan we lekker te voet naar Madurodam toe, lekker weer om te wandelen (half uurtje lopen!) dus actief ipv tram. Een miniatuur wereld.

Na een leuk dagje “klein Nederland” weer terug naar het zand. We gaan met de bus terug! Nog ff spelen aan zee.

Kleine stop bij Carlton en daarna lekker aan de Mosselen op de boulevard. Drankje in de hotelbar en daarna lekker tv kijken op de hotelkamer. Wat een prachtige dag, met heerlijk herfstweer.

24 oktober: Een laatste GOEDEMORGEN vanuit Scheveningen voor 2016! Ontbijtje, douche, uitchecken en weer rijden. Back to Bergeijk-City! We sluiten een heerlijk weekendje, met prachtig weer, af. Genoten! Op naar het volgende uitje!

Leave a Reply