Skip to main content
ActiefWandelenWeekend weg

(Wandel) weekend Nistelrode

Pinksterweekend in eigen land! Weekendje wandelen ter voorbereiding op onze Nepal trekking in juli/augustus.

14 mei: Wat is het toch mooi in eigen land en wat hebben we toch geweldige B&B’s. Deze ronde is de keuze gevallen op het landelijk gelegen B&B de Maashorst te Nistelrode. Ideale uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen! Prachtige gelegen in Natuurgebied de Maashorst. Na ontvangst door de Familie Timmers, buurt verkennen en het wandelgebied in kaart brengen.

Op aanraden van onze B&B gaan we eten in restaurant ’t Bomenpark. Echt een aanrader! Daar het een dik uur wandelen was op de heenweg, gaan we met de taxi terug. In het donker dwars door de onbekende natuur, leek ons geen goed plan.

15 mei: We starten de dag met een goed verzorgd ontbijt! Goedemorgen! Daarna maken we ons op voor een wandeling van ruim 3 uur. Inderdaad een geweldige (wandel)omgeving.

Na een korte opfrisbeurt, gaan we naar de Pinksterrace in Oss. Ons bedrijf heeft het team RuMa racing gesponsord, waardoor we gratis naar dit evenement toe kunnen. Erg leuk een dergelijk evenement bij te wonen, al is het wel wat frisjes langs de kant.

We belanden aan in Zeeland, bij Herberg d’n Brouwer. Een erg leuke en gezellige tent waar we een keuze maken uit de 180 verschillende biersoorten en waar we tevens een hapje eten doen.

16 mei: Goedemorgen Nistelrode. Wederom een goed verzorgd ontbijt! Na het ontbijt gaan we het andere gedeelte van het natuurgebied verkennen, te voet. We koppelen enkele routes aan elkaar om zo dik 3,5 uur te wandelen.

Zo de eerste serieuze “Nepal training” zit er op. Moet licht vermoeide beentjes weer op huis aan. Nistelrode en familie Timmers bedankt! We sluiten een overheerlijk Pinksterweekend af!

No Comments

Leave a Reply