Skip to main content
WandelenWeekend weg

Weekendje B&B in Tienhoven

Om de Carnaval te ontvluchten doen we een weekendje B&B, Paradijs aan het Water, in Tienhoven.

5 februari: We starten dit weekend met het bijwonen van het RTLZ programma Z in Zaken. Dit alles vindt plaats in het BIMhuis, Restaurant Zouthaven te Amsterdam. Een leuke bijeenkomst en nadien nog ff netwerken met de Programma gasten en de presentator Rens de Jong.

Na een etentje in restaurant Zouthaven, op naar Tienhoven. We “Checken in” bij onze B&B. Drankje en plat. Truste!
6 februari: Goedemorgen Tienhoven! We zien nu pas hoe mooi het is bij onze B&B. Yep, “paradijs aan het water” is zeker de juiste naam voor deze B&B. Echt een uitgebreide B&B, vakantiewoning zou een betere naam zijn!

Na ons ontbijtje gaan we op naar SpaSereen, +/- 500 meter van onze B&B vandaan, te voet dus! Een dagje relaxen in deze geweldige Spa. Maximaal genieten en relaxing!

Heerlijke lunch en ook diner gehad. Van 11.00 uur tot ongeveer 22.00 uur, mag je echt wel een mega relaxdag noemen! Heerlijk voldaan plat in onze B&B.

7 februari: “Uitslapen” en na het ontbijt op naar Kortenhoef. We maken een mooie wandeling van ongeveer 11 km bij de Loosdrechtse plassen. Ondanks de wind en de modderige ondergrond, een geweldig mooi wandelgebied.

We borrelen en eten in onze B&B. Heerlijk dat op zondag de supermarkten open zijn! Genieten van ons uitzicht. Lekker avondje met z’n twee! Truste Tienhoven

8 februari: Na het ontbijt knorren we weer terug naar Bergeijk. Een heerlijk relaxed weekendje is weer een feit!

Leave a Reply