Skip to main content
WandelenWeekend weg

Oud (2015) en nieuw (2016) – Huis ten Wolde

Twee jaar geleden goed bevallen dus herhaling! Art & Welness Hotel Huis ten Wolde, biedt leuke oud en nieuw arrangementen aan!

30 december: Rond 10.00 uur vertrokken, op naar Steenwijk in Overijssel! Bij aankomst lunch in Huis ten Wolde, daarna konden we direct de kamer op. Lekker wandeling in deze mooie omgeving gemaakt! Rondom Huis ten Wolde, kun je mooie wandelingen maken! Bij terugkomst biertje en even lekker een paar uurtjes de sauna in! Relaxed het oude jaar uit!

Na de sauna op naar het restaurant, waar een overheerlijk drie gangen verrassingsmenu op ons staat te wachten. Ook hier hebben ze een TOP kok! We mogen weer maximaal genieten.

We doen nog een drankje in de bar, echter de oogjes zijn te zwaar geworden, dus…. Truste Huis ten Wolde.

31 december, oudjaarsdag: We starten de dag met een goed ontbijtbuffet. GOEDEMORGEN, de laatste dag van 2015 is aangebroken. Op naar Giethoorn voor een schitterende wandeling door het oude Giethoorn en het Natuurpark Weerribben Wieden. 12 km met een straffe wind, verder prima weer deze “winterse” dag. Giethoorn wordt overspoeld met toeristen in de zomermaanden maar daarvan is nu gelukkig niks te merken. Eerder uitgestorven dan aantrekkelijk.

De laatste 12 wandel kilometers zitten in de benen, althans voor 2015 dan. We nemen een verlate lunch in het gezellige restaurant Dames van de Jonge. Zeker een aanrader als je in Giethoorn bent. En yes, we kunnen net op de valreep nog iets afstrepen van ons lijstje! We eten zuurkoolsoep, nooit eerder gehad, overheerlijk!!

Na de lunch, back to Huis ten Wolde. We duiken wederom de sauna in, aansluitend kan het oudjaarsfeest beginnen met overheerlijk vier gangen verrassingsmenu. Yep, weer uit eten oftewel we sluiten het jaar af in traditie!

Tis 2016: HAPPY NEW YEAR!

Kosten nog moeite zijn gespaard voor dit schitterend vuurwerk.

1 januari 2016: Na een uitgebreide nieuwjaarsbrunch, mogen we weer terug naar Bergeijk/Eersel. De best wensen voor 2016. Op naar een nieuw reis jaar!

Leave a Reply