Skip to main content

Weekendjeweg in eigen land, denk eens aan Breda!

Op zondag naar een presentatie van Tiara Tours over onze Trans Mongolien Express, dus maar meteen een weekendje Breda van gemaakt. Heerlijk hotelletje geboekt, in het centrum van Breda, Apollo Hotel Breda City Centre. Op zaterdag een schitterende wandeling gemaakt door Breda en het Mastbos. Een schitterend bosgebied aan de rand van Breda, met vele wandelmogelijkheden. NS Wandeling “Mastbos Breda” 14 km, is onze route. Met een paar tussenstops en wat fotootjes, 4,5 uur onderweg geweest. Heerlijk! Breda is mooi!

Heerlijke lunch bij Restaurant de Boschwachter in het Mastbos.

Uit eten bij Turks Restaurant Lades, zeker een aanrader! En toen gingen de oogjes wel dicht……………

Zondag:
Lekker uitgeslapen, ontbijtje pas om 11.10 uur! Daarna op naar v.d. Valk (Pinceville) te Breda voor de Tiara Tours infomiddag. Info opdoen voor onze TransMongolie Express trip die nog moet gaan volgen…..

Nu (on)geduldig afwachten tot 8 augustus 2015, let’s reis! Weer een leuk weekendje achter de rug! Er op uit in eigen land……

Leave a Reply