Skip to main content
Op vakantie

Duinrell Wassenaar

Weekje in de caravan op Duinrell……

27 juli t/m 3 augustus 2015, weekje aan de kust in Wassenaar. Gekozen voor Duinrell in een stacaravan.

27 juli:

28 juli: Vanwege het weer gekozen om deze dag het pretpark nog over te slaan en te gaan naar het Omniversum, in Den Haag. We kiezen de 15.00 uur voorstelling van South Pacific. Een goede keuze bleek achteraf!

We sluiten deze dag af in het Tikibad en in onze caravan. Als het druk is op Duinrell is het dat natuurlijk ook in het Tikibad. Een leuk zwembad, zeker ook voor de waaghalsen. Sommige waterattracties zijn vrij heftig. Let hier goed op leeftijds- en lengtegrenzen.

29 juli: GOODMORNING Duinrell. Als je op de camping en/of het caravanpark van Duinrell staat heb je tevens, gedurende je verblijf, toegang tot het pretpark. Verwacht geen “Efteling”, maar een leuk en klein park.

Waarom zouden ze dit de splash noemen?? Vergeet je regenjack niet…..

We sluiten deze dag af met pizza een borrel en een gezellig avondje samen in de caravan. Tot morgen!

30 juli: Goedemorgen! Terwijl Jolanda en Neerle nog pitten, starten Remco en ik de dag in het Tikibad. Lunch @ de caravan, met lekkere broodjes bezorgd door bakkeres Jolanda. We besluiten de middag te splitsen: Remco en Ruud gaan het park op en Jolanda en Neerle gaan fietsen. Mooie voorstelling gezien in het zomertheater van Duinrell! De moeite zeker waard! Lang leve de meeuwen! Oftewel, weg van de caravan is vuil opruimen ipv aan de deur laten staan!

31 juli: Goedemorgen, het weer ziet er goed uit vandaag. Dagje met de scooter op pad! Heerlijk uitwaaien in de Duinen van Wassenaar, Katwijk en Noordwijk. En natuurlijk mag nieuwe haring happuh niet ontbreken als je aan de zee bent! Alle leuke kustplaatsjes zijn goed bereikbaar met de scooter. We sluiten de dag af met een heerlijke BBQ aan onze caravan! Lekkuh

1 augustus: Goedemorgen augustus, mijn verjaardagsmaand is aangebroken. Wordt dit jaar gevierd in Mongolië! Ochtendprogramma in de pyjama en ’s middags op naar Wassenaarslag. Zon, zee en strand………Uit eten bij het pannenkoekhuisje om de hoek!

2 augustus: Loving you sunday morning……… Vandaag nog dagje Duinrell park en Tikibad en we sluiten de dag/avond af in Scheveningen! Heerlijk gegeten aan het strand! Met Neerle in actie! Heroes never die!

 

Mooie sundowner vanuit de Pier alweer we Andre, Janneke en de kids nog tegen het lijf aanlopen! Gaaaaaf! Laatste truste vanuit Duinrell Wassenaar

3 augustus: We nemen afscheid van Duinrell en weer op naar Bergeijk & Eersel. Einde vakantie! Wij gaan ons gereed maken voor Moskou!

Leave a Reply