Skip to main content

Groningen een mooie stad maar dat wadlopen is serieus zwaar! Ooit gedaan? Dan heel snel die kant op, mag niet ontbreken op je “done list”…..

17, 18 en 19 oktober 2014 stond in het teken van het Noorden des lands. Op vrijdagmiddag de ruim 270 km overbrugd en vervolgens heerlijk gegeten in ons verblijf: Van der Valk – Groningen/Westerbroek. Belangrijk voor het wadlopen is in ieder geval een goed ontbijt! De tank goed vullen…. Wad lopen, het kan gewoon in Nederland! Super gaaf! Een bijzondere ervaring! Palladium schoenen: “shoes for everywhere” Yep correct!! Van Namibie naar de Nederlandse wadden.

Na dit “heerlijk gewandel” tijd voor een biertje, vervolgens Groningen in.

We eten overheerlijk bij Eetcafe het Zwarte Schaap! Zeker een aanrader bij een bezoek aan Groningen. Met dank aan onze taxichauffeur voor deze tip!

19 oktober: Uitslapen, lekker! Wederom een overheerlijk van der Valk ontbijtje! Op naar Groningen again! Rondvaartje met Kool, door de Groningse grachten!

 

Aangezien het weer ons een beetje in de steek laat, besluiten we een bioscoopje te doen. Koud is het niet maar het druppelt wel, daarbij ook allebei nog een beetje duf van de avond er voor. Biertje, biertje, wijntje, wijntje enz….. We doen Gone Girl in de Pathe van Groningen, echt wel een gave film!

Aansluitend een hapje en drankje in Eetcafe de Stadtlander, ook weer een echte aanrader!

20 oktober:
Wake up! Ontbijtje en op naar Assen voor een zakelijk afspraakje. Aansluitend weer back to Bergeijk en Eersel. Einde van wederom een overheerlijk Weekendje Weg. Tot de volgende keer!

No Comments

Leave a Reply