Skip to main content
Onze klanten op reis

Willy (82) ging mee op groepsreis door Nepal

Willy (82) is een avontuurlijke vrouw die al een hele reis carrière achter de rug heeft. Ze benaderde Never Stop Travelling voor haar volgende avontuur.

“Ik ben nog fit en wat kunnen jullie mij aanraden?”, Nepal? Willy werd meteen enthousiast! Het stond al lang op haar bucketlist en wordt dus tijd dat te gaan beleven.

Ik werd meteen getriggerd door het voorstel van Never Stop Travelling, Nepal stond al langer op mijn bucket-list maar was er nog nooit geweest. Alleen reizen wilde ik niet maar met de lokale contacten van Never Stop Travelling kon ik mee op een geweldige groepsreis door Nepal. Ontzettend veel gelachen, plezier gehad en met zekerheid is het mijn mooiste en fijnste reis die ik gemaakt heb!

Er was een enorme klik met mijn medereizigers, allemaal Belgen, en ik had tevens een erg goede band met Laxmi. We appen na deze reis nog steeds met elkaar.

Leuk om te zien dat iedereen achter me aanliep en zich een beetje zorgen maakten om “die oudere vrouw” uit de groep, maar ik ben wel wat gewend.

Ik heb enorm genoten van al die prachtige tempels en de geweldige steden die we bezocht hebben.

We haddeb een mooie afwisseling van overnachtingslocaties en als je het mij vraagt waren ze echt allemaal goed, ze hadden allemaal een andere sfeer, ieder een eigen karakter en iets bijzonders. Wat gweldig zo’n rondreis.

En op de vraag hoe het eten in Nepal was, vertelde Willy ons; “erg goede en afwisselende gerechten gehad, die Nepalezen weten echt wel wat vers en goed eten klaar maken is”.

Ik ben 82 jaar maar ben gewoon in die Raftboot gestapt, die Nepalezen en medereizigers hebben me prima geholpen. Die Trisuli rivier is op diverse plaatsen echt wel ruig maar mij maken ze niet bang!

Vanwege het weer kon het Paragliden helaas niet door gaan in Pokhara anders had ik dat zeker ook gedaan. We hadden een leuke andere activiteit die ik zeker niet had willen missen.
We hadden en gegening door local; wat hebben we een plezier gehad. Een heel bijzondere dag was dat!

En ook de mountainbike tocht door de rijstvelden was een bijzondere ervaring, die ik ook echt mee wilde maken.

Zeer indrukwekkend was ook de vliegtocht over het Himalaya gebergte, wat een natuurschoon.

Wat me altijd bij zal blijven zijn de aardige, lieve en gastvrije mensen! Als je in Nepal bent geweest; sluit je dat land voor altijd in je hart. Ik raad het bij iedereen aan om dat land te bezoeken!

Ik had deze reis niet willen missen en zet hem met gouden letters en met grote dankbaarheid bij mijn lijst van reiservaringen.

Never Stop Travelling

Jolanda heeft alles prima geregeld voor mij en was erg geïnteresseerd en meelevend voor, tijdens en na mijn reis.

Ik raad Never Stop Travelling aan bij iedereen en zeker ook mijn volgende reis mogen ze organiseren. Ik weer eens lezen wat ik de volgende keer wil beleven.

Tot snel!

Leave a Reply