Skip to main content
Onze klanten op reis

De ervaringen van Anouk en Bjorn – op reis naar Sri Lanka

Eind vorig jaar was het moment daar voor Anouk en Bjorn: eindelijk kwam hun wens om naar Sri Lanka te gaan uit! Zij boekten hun reis bij Never Stop Travelling en willen graag hun ervaringen delen. Anouk en Bjorn, het woord is aan jullie!

Hoog op het verlanglijstje

“Via de moeder van Anouk waren we op social media in contact gekomen met Never Stop Travelling. We wilden al langer op reis naar Sri Lanka. Veertig jaar geleden zijn de opa en oma van Bjorn daar al geweest en die verhalen zijn hem altijd bijgebleven. Zo kreeg ook Anouk de smaak te pakken en besloten we om er werk van te gaan maken.

Tijdens een eerste huiskamergesprek hebben Ruud en Jolanda onze wensen en behoeftes gepolst. Op basis daarvan hebben ze een voorstel gedaan en dat aangepast totdat het precies naar onze wens was. We vonden het prettig dat er met alles rekening werd gehouden en dat er goed met ons budget rekening werd gehouden. Al onze vragen werden beantwoord. Daardoor konden we met een gerust gevoel op reis. Met de duidelijke en complete inpaklijst die we kregen konden we niets belangrijks vergeten.”

Sri Lanka – cultuur en wildlife

“Ruud en Jolanda hebben ons erg enthousiast gemaakt dus we konden echt niet wachten tot het eind vorig jaar dan eindelijk zo ver was. Ze hebben erg goed naar onze wensen geluisterd en een geweldige reis voor ons samengesteld. Onze gids in Sri Lanka sprak goed Engels en heeft ons goed geholpen met van alles. Hij wist veel te vertellen over het land en over de dieren.

“Sri Lanka heeft een mooie afwisseling van natuur, dieren en stoepa’s (een soort gebedshuizen). Het klimaat is heel fijn, ook in december. De lokale bevolking is erg aardig en de reisafstanden zijn nooit lang. We hebben tijdens onze reis kennis kunnen maken met allerlei aspecten van dit land. We zijn op wildsafari geweest, hebben hele actieve dagen gehad, en hebben onze reis lekker relaxed afgesloten met een paar dagen aan de zee. Wanneer we vrije tijd hadden was er altijd genoeg om te doen en we hebben ook genoten van de lokale keuken. Ruud en Jolanda hadden hier zelfs taart op de verjaardag van Bjorn geregeld! Onze twee weken in Sri Lanka zijn voorbij gevlógen.”

Een dikke merci

“We zijn erg blij dat we onze reis bij Never Stop Travelling geboekt hebben. Het was nog mooier en gaver dan we verwacht hadden. Het biedt je zekerheid dat alles goed geregeld is vóór en tijdens de reis. Ruud en Jolanda zijn super enthousiast over reizen. Dankzij hun eigen ervaringen kunnen ze ons de juiste informatie geven. We hadden ook zelf een reis kunnen boeken, maar dan hadden we niet zo’n gave ervaringen gehad. Ruud en Jolanda – een dikke merci van ons!”

Leave a Reply