Skip to main content
Never Stop Travelling ApprovedNieuws

Businessdome in Eersel ontvangt als eerste de Never Stop Travelling Erkenning!

De uitreiking van de eerste Never Stop Travelling Erkenning is een feit!

Op 4 december 2019 was het dan eindelijk zover, de eerste Never Stop Travelling Erkenning werd in ontvangst genomen door Rene en Lian Voss van de Businessdome te Eersel. Gastvrijheid en professionaliteit gaan hier hand in hand samen. Rene is een gedreven ondernemer en zorgt er voor dat vele bedrijven een “thuis”, prettige, goed verzorgde werklocatie hebben.

Iedereen is welkom! Ook Never Stop Travelling heeft een plaatsje in deze prachtige omgeving! De koffie staat klaar en welkom om jouw volgende avontuur te komen bespreken. Wij adviseren u daarbij graag.

Hier mag de Never Stop Travelling Erkenning natuurlijk niet ontbreken. Dik verdiend! Wij feliciteren dan ook Rene en Lian Voss met het behalen van deze schitterende mijlpaal.

Leave a Reply