Skip to main content
Nieuws

“Reis met mij” door Indonesië

Ook eens op Avontuur in Indonesië? Veel mensen vragen ons na afloop van hun geslaagde Nepal reis of wij connecties hebben met andere lokale kleinschalige organisaties waarmee ze zouden kunnen reizen.  Eénmaal je de smaak te pakken hebt om te reizen met een plaatselijke reisorganisatie, besef ook de meerwaarde ervan.  Daarom is “Reis met mij” zijn we nu volop bezig een netwerk aan het uitbouwen in verschillende Aziatische landen die dan gelijkaardige reizen zullen aanbieden. De formule van Reis met mij wordt door het succes uitgebreid, maar niet veranderd. We willen bewust kleinschalig blijven per land maar daarboven willen we een koepelorganisatie Reis met mij Azië creëren die mensen toelaat om via ons ook andere Aziatische landen te ontdekken. Met name in Indonesië is al in het programma opgenomen. Wij helpen je graag met een onvergetelijke reis door Indonesië en kunnen je daarover prima informeren! Welkom voor een vrijblijvend gesprek, indien gewenst bezoekt Never Stop Travelling je/jullie!

Leave a Reply