Skip to main content

Maximaal genieten van “weekendje weg” in Gent, zeker een van de leukste steden van België!

21 maart:
Het was weer eens nodig om er lekker tussen uit te gaan, wat is er dan mooier dan genieten in België! Leuk hotel om Gent te verkennen, Best Western Chamade, ligt net iets buiten het centrum maar met de bus/tram ben je snel en eenvoudig midden in het centrum!

Biertje in de plaatselijke kroeg, de naam zegt hierin natuurlijk al voldoende!! ’t Einde der beschaving! Qua gezellige barretjes en kroegjes niets te weinig in Gent, genoeg keuze.

 

Maximaal geniet van ons diner bij Restaurant ’t Klaverblad.

Truste Gent!

22 maart:
Goodmorning Gent! We starten de dag met een niets zeggend boottochtje door Gent. 40 minuten varen, met enkele regenbuien, was leuk maar niet meer dan dat.

Een bezoekje aan kasteel Gravensteen is zeker de moeite waard! Voor een lichte entreefee kun je genieten van een prachtig kasteel, leuke uitzichten vanuit het kasteel over Gent.

We beklimmen en bezoeken ook de Belfort toren nog. Mooie uitzichten! Wel hoog!

Dulle Griet, tja, deze kroeg moet je zeker bezoeken als je Gent aandoet. 1,2 liter Max bier, schoen uit, dan pas bier…….gaaaaaaaaf!!

Gent by Night….

23 maart:
Geen ontbijt dus, hadden tegen ons gezegd tot 11.00 uur, is kennelijk tot 10.00 uur. Belachelijk dat we niks meer kregen, terwijl alles er nog lag. Tis nie anders….. Dus uit eten (lunch en ontbijt gecombineerd). Daarna wandeltocht door Gent. We drinken nog een biertje in ’t Galgenhuis, het kleinste kroegje van Gent!

We sluiten af in stijl…..

Het was weer een SUPER GAAF weekend!! Gent moet je doen!

Leave a Reply