Skip to main content
WandelenWeekend weg

Bruisend Oud (2013) & Nieuw (2014)

Oud en nieuw elders dan thuis, zeker ook een leuke optie!

Oud en nieuw buiten de deur, samen met Jolanda! Maximaal genieten in Huis ten Wolde, een super locatie!!

  • Overheerlijk eten
  • Vuurwerk
  • Heerlijk wandelen
  • Hertjes gezien
  • Zwemmen/sauna/stoombad
  • Koffie met gebak
  • enz enz.

Huis ten Wolde ligt in het bosgebied van Steenwijk, dus niet in het bruisende van de stad! In het “hotel” is een sauna gedeelte aanwezig en het gehele huis is voorzien van kunstartikelen. Het oud- en nieuw arrangement bestaat uit een tweetal diners, een ontbijt en een nieuwjaarsbrunch. Qua eten zit je op deze locatie erg goed! Hier hebben ze enkele toppers in de keurken aan het werk. Daarbij is een goed oudjaarsdiner erg bijzonder en weer eens wat anders dan “thuis op de bank”. Huis ten Wolde ligt aan de rand van een schitterend wandergebied, dus houd je van buiten, dan wandelschoenen aan en je bent er al…… Bijzondere en erg leuke locatie!

Heerlijke manier om het nieuwjaar in te luiden, was echt eens wat anders dan “thuis doordoen”, genoten en voor herhaling vatbaar!

Leave a Reply