Skip to main content

Maatwerkspecialist Ethiopië

Never Stop Travelling is jouw online reisbureau voor een onvergetelijke reis naar Ethiopië! Voor jouw ideale droomreis kun je bij ons terecht als maatwerkspecialist. Ethiopië is een fascinerend land dat zich leent voor een maatwerk rondreis, bijvoorbeeld met een privéchauffeur! Wil jij ook lekker cultuur snuiven in een onbekend land met de meest bijzondere bezienswaardigheden? Ethiopië is jouw place to be! Ga je ook mee op reis? 

Reizen op maat

Never Stop Travelling is gespecialiseerd in reizen op maat. Wij overleggen met jou wat jouw wensen zijn en op basis daarvan doen wij een voorstel. Wij maken gebruik van onze eigen reiservaring om zo goed mogelijk in te spelen op jouw wensen. Zo wordt dit een reis voor jou om nooit te vergeten! Wij werken met lokale contacten, onder andere een Nederlands-Ethiopisch echtpaar! Bij Never Stop Travelling kun je gebruik maken van hun jarenlange ervaring als reisbegeleider.

Rondreizen Ethiopië

Ethiopië is het op 27 na grootste land ter wereld en is zo’n 27 keer groter dan Nederland. Tijdens jouw reis naar Ethiopië kun je dus nooit alles zien. Om toch zo veel mogelijk te zien en te kunnen bezoeken adviseren wij om voor een rondreis te kiezen. Je kunt een rondreis helemaal zelf samenstellen of je kiest voor een van de standaard rondreizenEthiopië ligt aan je voeten; wat wil je zien? Waar heb je zin in? Op basis van jouw wensen doen wij een voorstel dat we vervolgens samen tot in de puntjes kunnen uitwerken. 

Bezienswaardigheden in Ethiopië

Never Stop Travelling kan ook jouw reis op maat samenstellen als je het prachtige Ethiopië eens wilt bezoeken! Inspiratie kun je opdoen in dit blog, waarin we je meenemen naar de Noordelijk gelegen gebieden van Ethiopië. We geven je graag nog wat meer tips van bijzondere bezienswaardigheden in Ethiopië 

Bezoek een National Park zoals het Bale Mountains National Park of het Nechisar National Park
Bezoek het maanlandschap van de Danakil Depression (Danakildepressie)
Ga mountainbiken en/of ballonvaren met de enige Nederlandse luchtballon in Ethiopië!
Spot krokodillenolifanten of hyena’s in het wild
– Bezoek een koffieplantage of de vindplaats van ’s werelds eerste koffieplant
– Bekijk moslimstad Harar met zijn prachtige kleuren
– Zie en beleef hoe de Rastafari-gemeenschap leeft 

Vakantie Ethiopië kosten

De kosten van een vakantie naar Ethiopië zijn afhankelijk van jouw wensen. Wanneer je van tevoren jouw budget doorgeeft kunnen wij daar in ons voorstel rekening mee houden. Op basis van jouw wensen doen wij een voorstel voor een maatwerk vakantie Ethiopië. Kosten maken daar uiteraard ook deel van uit. In het land zelf zijn de kosten voor eten, drinken en overnachten een stuk lager dan in Nederland. 

Reizen door Ethiopië

Afstanden betekenen in Ethiopië meer dan in Europa. Je vindt er geen snelwegen en de condities van de wegen zijn in diverse gebieden ronduit erbarmelijk. Ook het hectische verkeer belemmert een vlotte doorreis. Een reis van 500 kilometer kost je dus al snel de hele dag, en dan moet je vroeg vertrekken! Daarom raden wij het niet aan om zelf te reizen door Ethiopië, maar met een privéchauffeur.  

Reizen door Ethiopië doe je het beste met voldoende contant geld op zak. Je kunt op veel plaatsen niet met een bankpas of creditcard betalen. Bovendien is het ook geen gegeven dat een betaalautomaat daadwerkelijk werkt. Naast de Ethiopische Birr worden ook vaak dollars en euro’s geaccepteerd. Ons advies is om die voldoende mee te nemen vanuit Nederland! 

Privéreis Ethiopië

Het voordeel van reizen met een privéchauffeur is dat je onderweg kunt stoppen voor foto’s. Daarnaast kent een chauffeur het land en spreekt hij de taal. Ook hoef je dan zelf niet te rijden over slechte wegen en door hectisch verkeer. Ons advies is dus om een privéreis Ethiopië te boeken. Zij zijn het gewend, ze kennen het land en kunnen jou dus optimaal rondleiden! 

Als wij je reis boeken zorgen wij voor een Engelssprekende chauffeur en gids die met het toerisme en de gewoontes van Europeanen is opgeleid. Dat is erg belangrijk, want de lokale gewoontes en het geloof zijn totaal anders in Ethiopië. Ook zijn onze magen niet ingesteld op het regionale eten. Een goed Engels sprekende gids kan jou hiermee helpen en kan namens jou praten met de lokale bevolking, die vaak amper of geen Engels spreekt. Een must voor een geslaagde privéreis Ethiopië! 

Reisspecialist Ethiopië

Wil jij Ethiopië ook eens bezoeken? Laat je dan inspireren door Never Stop Travelling, jouw maatwerk reisspecialist! Wij hebben veel lokale contacten en kunnen jouw Ethiopië reis naar wens en op maat samenstellen voor je. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. 

Unieke maatwerk reizen Ethiopië

Never Stop Travelling is aangesloten bij United Travel. Dit betekent dat wanneer jij bij ons boekt jouw reis dubbel verzekerd is tegen onvoorziene situaties. Wij kunnen jou bovendien nog beter van dienst zijn en met onafhankelijk advies en unieke maatwerk reizen. Ethiopië: jouw volgende bestemming? 

Het nadeel van bijvoorbeeld een Ethiopië vakantieveiling is dat je minder zekerheid hebt, geen maatwerk vakantie, de overnachtingslocaties zijn beperkt en niet altijd geschikt. Ook de afstanden zijn lastig om zelf in te schatten en vaak zijn er nog verborgen kosten. Doordat wij aangesloten zijn bij United Travel kun jij bij ons gebruik maken van collectieve voordelen en van onze maatwerkspecialisatie. Ook in Ethiopië hebben we betrouwbare, lokale contacten, in dit geval ook nog van Nederlandse afkomst. Mogen wij jouw volgende reis boeken?  

 Never Stop Travelling; because life is short… and the world is huge!

Neem contact met ons op!