Online inspiratiesessie: Reizen door Zuid-Afrika

Datum event: 18/05/2020

Wij nemen je deze avond mee naar Zuid-Afrika. Zuid-Afrika gelegen in het Zuiden van het mooiste continent op deze aardbol! Wildlife en de nationaal parken, de cultuur, veiligheid en alles wat je wilt weten over dit schitterende land! Onze webinars zijn voorzien van schitterend en uniek beeldmateriaal! Oog in oog (lekker vanuit huis achter je eigen computer, telefoon of tablet) met het wild-life.

Jolanda Verdegaal

Jolanda zag het levenslicht in 1971 en is opgegroeid en woonachtig in het Brabantse land. Reizen en het avontuur aangaan zit in Jolanda's DNA.

In de relatie met Ruud heeft Jolanda is die reiskoorts alleen maar versterkt en reizen ze samen de wereld rond. Van haar grote passie reizen haar werk gemaakt. Hobby’s vindt Jolanda het belangrijk om tijd door te brengen met haar drie meiden en vriendinnen, te sporten, vitaliteit, hapje en drankje en creatief bezig zijn. Jolanda is flexibel in denken en doen, waardoor ze rechtop blijft staan onder de meest barre omstandigheden. Ze is in het bezit van een stabiele innerlijke kracht en kan putten uit een bron van energie, die onuitputtelijk lijkt.
Logo NST

Never Stop Travelling bv is een zelfstandige reisorganisatie en is aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471, Calamiteitenfonds en SGR 3642).

Vandaag nog jouw droomreis boeken?

  • Je specialist in maatwerk reizen
  • Reiservaring in meer dan 85 landen
  • We werken samen met lokale partners
IATA in PNG
21 gouden reistips

Goed voorbereid op reis?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de 21 gouden reistips helemaal gratis!

©2024 Never Stop Travelling

Goed voorbereid op reis?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de 21 gouden reistips helemaal gratis!