Never Stop Travelling is aangesloten bij United Travel, wat betekent dat voor jouw reis?

< Terug naar overzicht

Direct verder naar:

Deel deze informatie

Goed voorbereid op reis?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de 21 gouden reistips helemaal gratis!

Never Stop Travelling is aangesloten bij United Travel maar houdt dat nu precies in en wat betekent dat voor jouw reis of vakantie?

United Travel is een soft-franchise keten van ervaren en professionele reisadviseurs met ieder een uniek eigen product. Alle aangesloten Travel Agents profiteren van de collectieve voordelen van een keten maar wel met behoud van eigen identiteit. Zij zijn allen vakbekwaam met vele jaren ervaring in de reisbranche. Zij kunnen uw reis op maat perfect verzorgen. Never Stop Travelling biedt daarin de optimale beleving binnen jouw budget!

United Travel

ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA

Je boeking wordt gemaakt onder het ANVR (5471) en SGR (3642) van United Travel welke is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152. United Travel heeft een eigen IATA afdeling in huis! Standaard worden al onze reizen geboekt met dekking van het Calamiteitenfonds, wat houdt dat precies in?

Stel, je bent zorgeloos op vakantie maar tijdens je reis doet zich op uw bestemming een natuurramp voor of er breken ernstige onlusten uit. Grote kans dat je reisprogramma wordt aangepast of dat je naar een ander hotel wordt gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en vertrek je eerder naar huis. Dat kost natuurlijk geld.

Maar wie betaalt dat?
Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Never Stop Travelling

Kortom: Een door Never Stop Travelling geboekte reis of vakantie kent de optimale dekking, condities en voorwaarden.
Boek je reis dus veilig en onbezorgd bij Never Stop Travelling en ontvang, voor dezelfde prijs: gedegen reisadvies, begeleiding, kennis en expertise, persoonlijke service en geld-terug garantie! Zodat je met een gerust hart op reis kunt.

Daarbij kunnen wij ook zorgen voor je reisverzekering (per reis boekbaar of doorlopend) met de juiste dekking, de ene reis is immers de andere niet dus de juiste dekking kan van cruciaal belang zijn

Never Stop Travelling, because life is short and the world is huge...

Bekijk ook eens

Stedentrip Atlanta (USA)

Een stad vol geschiedenis, cultuur en smaak Wanneer je aan een stedentrip naar de Verenigde Staten denkt, komt Atlanta misschien niet direct in je op. Maar deze bruisende zuidelijke stad heeft alles in huis voor een onvergetelijke reis. Van een rijke geschiedenis en fascinerende musea tot weelderige parken en een dynamische culinaire scene, Atlanta biedt […]

Op bezoek in Malta en Gozo

Introductie Malta en Gozo Malta en Gozo, de parels van de Middellandse Zee, vormen een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar geschiedenis, cultuur, natuur en ontspanning. Deze archipel, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, biedt een perfecte mix van zonovergoten stranden, oude steden, pittoreske vissersdorpjes en indrukwekkende historische bezienswaardigheden. Tijdens deze reis worden […]

Self-drive rondreis door Israël

Een reis door cultuur, geschiedenis en natuur Israël is een land waar eeuwenoude geschiedenis en moderne cultuur naadloos in elkaar overgaan. Van de bruisende steden aan de kust tot de serene spirituele plekken in het binnenland, van levendige markten tot de stilte van de woestijn: een rondreis door Israël biedt een onvergetelijke ervaring voor elke […]

Logo NST

Never Stop Travelling bv is een zelfstandige reisorganisatie en is aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471, Calamiteitenfonds en SGR 3642).

Vandaag nog jouw droomreis boeken?

  • Je specialist in maatwerk reizen
  • Reiservaring in meer dan 85 landen
  • We werken samen met lokale partners
IATA in PNG
21 gouden reistips

Goed voorbereid op reis?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de 21 gouden reistips helemaal gratis!

©2024 Never Stop Travelling

Goed voorbereid op reis?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de 21 gouden reistips helemaal gratis!