Verrijkingsreizen

Reizen verrijkt je leven en in de vorm van training en persoonlijke ontwikkeling, doe je er nog een stapje bovenop.

Persoonlijke ontwikkeling staat bovenaan het lijstje bij Jolanda Verdegaal. Al jaren zet zij mensen weer terug in zijn/ haar eigen kracht.
Misschien heb je al vaker deelgenomen aan een training. Hoewel je er ook veel aan hebt gehad, bleek je thuis toch weer snel in oude patronen te vallen. Herken je dat?

Door in een ander land te verblijven, ga je terug naar je eigen basis, in een compleet andere cultuur. Hier is alles nog gebaseerd is op meest belangrijke in ons leven; veiligheid, eten, drinken, huisvesting en liefde. Van hieruit kun je, je beste persoonlijke stappen zetten en beslissingen nemen voor jezelf, je bedrijf, werknemers en klanten. En op deze manier van trainen, reizen en ontwikkelen, draag je een steentje bij aan veranderingen in de wereld voor jezelf en je directe omgeving. Want op zo’n trainingsreis verander je en veranderd alles en iedereen om je heen.

De training van Never Stop Travelling garandeert blijvende verandering van je leven.’

De persoonlijke training van Never Stop Travelling gaat dieper. Je verblijft in een land, waar je regelmatig uit je comfortzone wordt gehaald. Herhaaldelijk zullen er diepgaande confrontaties met jezelf plaatsvinden. Hoe reageer je daarop en wat brengt dat voor je? In een andere omgeving en de kracht van een groep zullen bij iedere deelnemer “het diepgaande werk” doen, dat op dat moment nodig is.

Je gaat in elk geval jezelf tegen komen. Dat is zeker. Maar die ontmoeting met jezelf geeft inzichten, waar je niet omheen kunt. Ze wijzen je de weg naar je innerlijke kracht. Jolanda geeft je de tips en tools om blijvend te veranderen en meer en/of weer jezelf te zijn.

Na het intensieve programma biedt Never Stop Travelling aan om naar wens een aantal dagen of week te blijven om alles wat je hebt geleerd te verwerken en fysiek en mentaal te integreren. Je kan ervoor kiezen om dit in rust en stilte te doen, maar Never Stop Travelling biedt ook de gelegenheid om deel te nemen aan lessen in fotografie, sport- en creatieve activiteiten, relaxprogramma’s en de mogelijkheden die het betreffende land aanbiedt.

‘Je gaat naar huis met intense ervaringen, inzichten, balans, inspiratie, toepasbare tips en een brede glimlach.’

Op korte termijn tref je hier ons actuele aanbod van trainingsreizen aan.
Maatwerk voor groepen en bedrijven is mogelijk.

Neem contact op met Never Stop Travelling en vraag naar de mogelijkheden.

Never Stop Travelling, because life is short and the world is huge…

neem contact op